Nakke-og Chin Lift Prosedyrer

Folk nytte av kosmetiske hake og hals prosedyrer for en rekke årsaker. En nakke lift fjerner enten overflødig hud (cervicoplasty), endrer nakke muskel (platysmaplasty) eller begge deler. Det kan nytte dem med problemer forårsaket av aldring eller vekttap. Chin prosedyrer, derimot, er faktisk augmentations, ikke heiser. I stedet for å flytte eller fjerne huden, legger de projeksjon til haken, og bringer den i balanse med andre funksjoner. Plastiske kirurger kan også utføre ansikts fettsuging på enten området for å fjerne overflødig fett. Disse prosedyrer kan utføres alene eller i forbindelse med hverandre. Velge en prosedyre
p Det er en rekke tiltak for å ta før du faktisk "gå under kniven" for en hals heis eller hake silikonpupper. Først bestemme, spesifikt, hva er det du ikke liker med ditt utseende og de konkrete endringene du ønsker å se. En grundig konsultasjon med plastisk kirurg vil hjelpe deg med dette, men det er best å legge inn din første konsultasjon med en god ide om hva du vil --- ikke nødvendigvis de prosedyrene du vil, men de endringene du ønsker å se. Rollen som en god plastisk kirurg er å jobbe med deg for å finne ut de beste fremgangsmåtene for å hjelpe deg å møte disse målene. For eksempel, hvis det er muskel bånd i nakken som angår deg, kalles en nakke lift prosedyren en platysmaplasty kan være den beste løsningen. Eller så kan den bli bedre behandlet med en mindre invasiv Minilift, eller med enkle Botox injeksjoner. Forskjellene i arrdannelse, kan nedetid, ubehag, risiko og pris mellom ulike ansikts prosedyrer være dramatiske. Så velge den minst invasive metoden for å få de resultatene du ønsker er vel verdt tiden i kirurgisk konsultasjon og forskning.
Neck Lift Prosedyre

nakke lift er mest ofte utført under lokalbedøvelse kombinert med beroligende, slik at du kan returnere hjem samme dag. Til tider er det imidlertid utføres under generell anestesi med en overnatting. Snittene involvert spenner fra et lite snitt under haken til lengre snitt som går under haken til bak ørene. Under operasjonen, kirurgen fjerner overflødig hud og strammer de resterende hud. Han kan også justere nakkemusklene å korrigere så mye nakke banding som mulig. Hele prosedyren vanligvis varer mellom to og tre timer. Etter operasjonen må du bruke et trykk plagg for ca en uke. Ansiktet og halsen vil bli forslått og hoven i de første syv til ti dager etter inngrepet. Hvis du er som de fleste pasienter, vil du være i stand til å gå tilbake til normal aktivitet etter ca to uker.
Chin styrking prosedyren

For en hake silikonpupper , gjør kirurgen et lite innsnitt enten på tannkjøttet inne i munnen eller skjult under haken. Hvis en hake styrking er kombinert med en hals fremgangsmåte, anvender han en innsnitt under haken. Under prosedyren, skaper kirurgen en liten lomme under huden deretter forsiktig skyves inn implantatet på plass. Denne prosedyren er utført på poliklinisk basis under lokalbedøvelse.

helse

· Tips om atferdsproblemer med tenåringer 
· Hvordan takle et barns Død 
· Tegn og symptomer på spenningkorrosjonsbrister i Spine 
· Naturopathy Tips 
· En grunnleggende Hemorroider huset rettsmidler 
· Hvordan behandle bronkitt 
· Hvordan hjelpe kortpustethet 
· Benicar bruk og bivirkninger 
· De ulike delene av den menneskelige hjernen 
· Kroniske ryggsmerter rettsmidler