Hvordan få en læreplass i en NYC Restaurant

If du drømmer om å bli en respektert og ettertraktet kokk, jobber i matlaging, lage fristende bakverk eller serverer opp fine drinker, en rute mot å nå målet ditt er å bli en NYC restaurant lærling. Læreplasser kan ta fra ett til tre år å fullføre, så anser det som en del av videreutdanning og som en investering i fremtiden ettersom lønnen vil være lav og levekostnadene vil være høy i NYC. Instruksjoner
en

Delta på en skole med et program som vil gi deg det grunnleggende om hva rollen du vil utføre i en NYC restaurant. Oppsøke den spesifikke kulinariske program gjennom et spesialisert kulinarisk skole, fagskole, eller et fellesskap eller teknisk fagskole som vil gi deg mest utdanning for å gi deg en etappe opp når restauranteiere gjennomgå din CV og portefølje.
2

Arbeid i lokale og mindre skala restauranter i hele utdanningen din å få praktisk erfaring. Det er aldri for tidlig å begynne å få praktisk restaurant erfaring og lære om det generelle miljøet i et kjøkken.
3

Forbered din CV og portefølje, som skal inneholde eksempler på oppskrifter du har opprettet eller fotografier av kunstneriske måltider du har forberedt. Send disse til potensielle restauranter hvor du ønsker å bli lærling. The American Culinary Federation accredits mer enn 200 formell faglig opplæring og sponsorer læretid programmer rundt om i landet, ifølge US Bureau of Labor Statistics.
4

kontakt restauranter og formelle læretid programmer for å uttrykke din interesse i bli lærling i en NYC restaurant. Sjekk med din kulinariske skolen for å se om det gir et akkreditert program som fungerer sammen med dine pedagogiske krav og vil hjelpe koble deg med en NYC restaurant for å gi deg praktisk trening.

mat

· Restaurant Management Software-gjør oppgaven enklere for restaurant-kjeden. 
· Gjenoppdage The World Of Alice In Wonderland, med perfekt Cake Stands! 
· Hvordan Stable GE Vaskemaskin WSXH208HWW
· En god Tilbudet vil omfatte Enten A Coffee Pot 
· Catering Tips og triks for nybegynner Selskapsmat 
· Wine Making Kits Produserer din individuelle Wine for enhver anledning 
· Get High innenfor loven Med divinorum Salvia og juridisk Bud 
· Acid Reflux Symptomer hos menn 
· Non Veg, har Mughlai og sjømat restauranter i India Gathering Crowd Som felles …
· Sjokolade - The Real Truth Avdekket