Hva er fordelene med en latex skum madrass?

Latex har vært tilgjengelig som materiale i flere tiår, men det har bare vært brukt i madrasser siden slutten av 1970-tallet. Latex madrasser er så smått begynt å ta over madrassen markedet, erstatte vanlig fjærmadrasser.

Comfort

Den latex skum madrass er i samsvar med hver enkelt kropp, noe som gjør det svært behagelig. Har denne fettsuging evne eliminerer noe press poeng du måtte ha mens de sov på en vanlig fjærmadrass.

Holdbarhet

Alle latex-skum madrasser kommer med en forventet levealder på 20 år og en 20-års garanti. Skulle noe skje med madrassen, slik som den mister sin elastisitet, eller blir skadet på grunn av normal slitasje, vil du motta en helt ny madrass gratis.

Pusteevne

Latex skum madrasser er laget av et materiale som er mer pustende enn noen annen madrass på markedet i dag. Den latex materiale hindrer overdreven kroppsvarme og svette, slik at en uavbrutt natts søvn.

Dust Mite Resistent

Latex skum madrasser er støv midd motstandsdyktig, ved at de hindrer støv midd fra å komme inn og avl. Dette er en av de ledende faktorer som gjør latex skum madrassen har en så lang forventet levealder. På grunn av sin anti-mikrobielle egenskaper, er det også et godt valg for dem som lider av astma eller mange andre allergier.

Økologisk Option

For de som er opptatt av å leve et grønt livsstil, organiske latex skum madrasser er tilgjengelig som er laget med null skadelige ingredienser til jorden.

sykdom

· hvordan du rengjør maling av mørtel
· hvor å barbere
· Hvordan kan jeg feilsøke en DCS RGS-305 serien ovn?
· hvor å fjerne svart valnøtt flekker fra huden
· alternativer til en mopp og bøtte for flis gulv i et stort rom
· Hvordan kan jeg rengjøre en lofilteret i tørketrommelen?
· dampstrykejern problemer
· Propolis helsemessige fordeler?
· hvordan å behandle leppestift flekker
· ideer for å dekorere en lue