Hjelp i Komme motivasjon til Live Healthy

Most folk ønsker å spise riktig, få nok mosjon, sove godt og nyte lang levetid og velvære at det å leve sunt har å tilby. Men det kan være spesielt vanskelig å endre vaner og livsstil, og det kan bli enda vanskeligere å holde oppe motivasjonen som trengs for å holde deg på rett spor. Til tross for disse kampene, leve sunt er helt klart verdt det, og det finnes en rekke ressurser der ute for å holde deg motivert. Venner og familie

Dine venner og familie vil at du skal leve et langt og lykkelig liv. Ifølge en artikkel på Salance.com, er den mest effektive motivator å glemme dårlige vaner og opprettholde sunne vaner å huske at du endrer ditt liv til fordel for din familie og venner. Artikkelen heter "Hvor å finne motivasjon til å holde seg frisk", og det var lagt til området ved Dr. Michael Chong 11. juni 2008. Chong foreslår at du lager en liste over de tre viktigste personene i livet ditt, og fortelle dem at du kommer til å gjøre små endringer i dine vaner for å leve sunt. Fortell dem også at du kommer til å trenge deres oppmuntring, og som til slutt du gjør disse endringer i livsstil fordi du ønsker å være der for dem.

Du kan også oppfordre familie og venner til å forandre seg med deg. Selv om du aldri kan tvinge noen til å endre, lage datoer med signifikante andre eller nære venner til å ta rolig ennå sunn turer regelmessig, eller å kutte ned på røyking eller drikking. Å involvere andre i din livsstil endringene gir deg en større følelse av ansvarlighet og motivasjon, hvis andre forventer noe fra deg, du er mindre sannsynlig å skuffe dem
Helse Positive Media
<. p> En annen fin måte å bli motivert til å leve sunt er å omgi deg med positive bilder, lyder, musikk og opplevelser. Innse at du ikke er den første personen (eller vil du være den siste) som har problemer med å foreta sunne livsstilsvalg. Hvis du har til å se på TV, se programmer om helse og helserelaterte problemstillinger og programmering om fordelene ved å vedta en sunn livsstil. Plasser affirmasjoner og påminnelser om hvorfor du gjør sunne endringer i de stedene der du sannsynligvis til å skli opp. For eksempel, hvis du ofte gjøre en beeline for rask mat etter jobb eller skole, holde en trykt notat om å unngå fast food sted i visningen på dashbordet. Lytt til selvhjelp CDer og lydbøker som kan diskutere og fremme sunn livsstil. Du kan også lytte til hypnose lydspor mens du sover som subtilt oppfordre deg til å fortsette å leve sunt. Se Resources på slutten av denne artikkelen for steder å laste ned hypnose lyd.

Sette mål

Kanskje det viktigste aspektet for å bli motivert til å leve sunt er å sette realistiske mål. Leve sunt betyr ikke at du kommer til å miste 40 pounds i to dager. Det betyr at du sette fornuftige mål og lage en plan for å oppnå dem over en rimelig tidsperiode. Hvis du finner ut at du trenger hjelp til å sette fornuftige mål, snakke med en venn, familiemedlem, åndelig veileder eller leder, eller rådgiver. Leve sunt er en livsstil, noe som betyr at det vil kreve hvert eneste aspekt av livet ditt til å endre seg. Dette kan være en skremmende og til og med skremmende oppgave, så vær tålmodig med deg selv og husk å søke hjelp når du trenger det.

helse

· Koronar bypass 
· Beste fem ingredienser i Anti-Aging produkter 
· Natural Acne behandling og bøte for akne /kvise 
· Hva du trenger å vite om tradisjonell Feng Shui 
· Slik Unngå Acid Reflux under graviditeten 
· Personal Training Bruk Sprinting? 
· Protese Eye Smøring Behovet for en langvarig protese Eye Smøremiddel For barn 
· Sette opp en trampoline kan være enkelt 
· De fysiologiske grunner for Arbeidskrevende Breathing
· Bli en hottie-Lose That magen uten piller eller Eliksirer!