Hvordan takle Triplets

From bleie endringer til midnatt feedings og kolikk, omsorg for et nyfødt eller spedbarn er svært givende, men også stressende og utmattende - og du kan tredoble alt dette for trillinger. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, var det ca 5503 trilling fødsler i USA i løpet av 2010. For disse foreldrene, er den økonomiske og følelsesmessige stresset med å oppdra en baby multiplisert med tre. Med planlegging og en sterk støtte system, er det mulig å takle stress å heve trillinger. Instruksjoner
en

Hold deg frisk under svangerskapet. Utover å få nok hvile, spise godt og trene, anbefaler KidsHealth også at vordende mødre finner en fødselslege med fortiden flere fødselsopplevelse.
2

Kjøp alt du trenger før fødselen. Fordi du har tre babyer, trenger du trippel giret, inkludert bleier, klær og tre bilseter. Hvis du ikke har nok penger til tre Cribs, sier WebMD det er akseptabelt for multipler å sove i samme crib i begynnelsen, men anbefaler å flytte dem til separate Cribs når de er i stand til å rulle over, flytte eller vekke hverandre opp .
3

Godta hjelpende hånd av venner, familiemedlemmer og frivillige. Hvis du sliter med å møte det økonomiske ansvaret og tiden som kreves for å ta vare på tre spedbarn, ikke nøl med å søke hjelp fra familiemedlemmer eller din kirke. Og hvis du har råd til det, er det ingen skam i å ansette litt hjelp også, sjansene er du trenger det. KidsHealth minner foreldre å være årvåkne når det gjelder å finne hjelp for sine trillinger. Hvis trillingene var for tidlig, sin "særlig viktig å sikre at ingen med influensalignende symptomer er tillatt kontakt med spedbarn.
4

Lag en tidsplan for de frivillige og spedbarn. Sett deg ned med alle som er villige til å hjelpe til og planlegge fôring, bading og naps. Husk å holde alles personlige tidsplan i tankene. I løpet av galskap, minne alle til å holde barna på en streng bleie-endring og fôring tidsplan for skyld omsorgspersoner 'tilregnelighet.
5

Lag tre separate babyen diagrammer. Å kutte ned på den forvirring som kommer med flere omsorgspersoner, lage et diagram som holder styr på hvert babyens tidsplan. Spør omsorgspersoner til å skrive ned når hver baby ble matet, skiftet, badet og satt ned for en lur. Heng opp planen i et område med mye trafikk, som for eksempel barnets soverom, kjøkken eller stue.
6

Opprettholde en vanlig fôring tidsplan, enten amming eller flaske fôring trillinger. Hvis du er flasken fôring, spør venner eller familiemedlemmer til å bidra til å opprettholde babyens tidsplan. Hvis du ammer, antyder La Leche League International mødre lære deres babyens lynne å avgjøre hvilke å ​​mate først. For eksempel, hvis to babyer er tilbøyelige til å gråte ukontrollert når sulten, bør du vurdere å mate dem på samme tid før fôring mer tålmodig spedbarn.
7

Ta tid borte fra barna selv. Du kan føle seg forpliktet til å bo med babyer hele tiden, men husk at det er akseptabelt å gå bort og la dem i hendene på omsorgspersoner. Gå på kino med din ektefelle eller nyte en kopp kaffe med din beste venn.

helse

· Flash Memory Speed ​​av en iPhone 4
· Facial Fuktighetskremer er en viktig del av din hudpleierutine 
· Hvordan Stroke tekst i Illustrator
· Mystic Music For Meditation 
· Minst kostbare og den beste kvaliteten Overdreven Vaporizer er funnet på nettet…
· Womens Hair Loss - Det flere grunner bak det 
· Noen medisinske resepsjonist tjenester komme med skjulte kostnader 
· Tegn og symptomer på End-Stage Bile Duct Cancer
· Håravfall er en vanlig og alvorlig problem 
· Hva karbohydrater kan gjøre deg opp i vekt?