Forskjellen mellom Fiber & Løselig Fiber

Soluble fiber og uløselig fiber er både avgjørende for å opprettholde en sunn kropp. Det er flere forskjeller mellom de to, men som er verdt å merke seg. Den gjennomsnittlige amerikaner får ikke nok av heller, så tenk på å øke inntaket av begge. Rolle i Body

Funksjonene av løselig og uløselig fiber variere. Den primære rolle er uløselige fibre er til hjelp i fordøyelsesprosessen. Løselig fiber, på den annen side, har en stor rekke roller i menneskekroppen. Det hjelper til å forsinke absorpsjon av glukose, for eksempel, som regulerer blodsukkernivået og er av stor nytte for menneskekroppen. Den bidrar også til lavere kolesterol, som er et viktig helse indikator.
Fordeler

Basert på de ulike rollene som løselig og uløselig fiber spill i kroppen, fordelene avledet varierer også. Fordi løselig fiber spiller en så viktig rolle i regulering av blodsukkernivået, kan det bidra til å forhindre eller redusere risikoen for diabetes. Det er også en redusert risiko for hjertesykdom assosiert med løselig fiber fordi det bidrar til å senke kolesterolet. Ved å bidra til å regulere fordøyelsessystemet, kan uløselig fiber redusere forstoppelse.

Kilder

Kilder til løselig og uløselig fiber overlapping, men det er mat som gir langt mer av en enn den andre. Skinn av mange frukter og grønnsaker er gode kilder til uløselige fiber. Mange korn, samt muttere og frø, er gode kilder for uløselig fiber. Belgfrukter, frukt og fruktjuicer, samt noen korn som havre, er gode kilder til løselig fiber.
Kalorier Forutsatt

En av de viktigste forskjellene mellom uløselig og løselig fiber er kaloriene som følger med. I motsetning til hva noen tror, ​​ikke løselig fiber faktisk gi noen kalori-innhold. Uløselig fiber, gitt at det er uløselig, gir ikke noen kalori-innhold. Kalori innhold av løselig fiber er ikke stor, og er trolig et sted rundt to kalorier for hvert gram løselig fiber, som ikke gjør det til en betydelig kilde til kalorier.

helse

· Flash Memory Speed ​​av en iPhone 4
· Facial Fuktighetskremer er en viktig del av din hudpleierutine 
· Hvordan Stroke tekst i Illustrator
· Mystic Music For Meditation 
· Minst kostbare og den beste kvaliteten Overdreven Vaporizer er funnet på nettet…
· Womens Hair Loss - Det flere grunner bak det 
· Noen medisinske resepsjonist tjenester komme med skjulte kostnader 
· Tegn og symptomer på End-Stage Bile Duct Cancer
· Håravfall er en vanlig og alvorlig problem 
· Hva karbohydrater kan gjøre deg opp i vekt?