Må en Workman Comp Medarbeider bruke sin egen tid skal man oppsøke lege?

When det kommer til en arbeideren komp krav, må arbeidsgivere og arbeidstakere både rote gjennom noen klebrig territorium for å være sikker på at alle regler blir fulgt. Fordi å se en lege er en del av prosessen for arbeidstakernes comp forsikringskrav, ansatte ofte har minst én - om ikke mer - avtaler med medisinske fagfolk. Imidlertid kan de ansatte lurer på om de må se disse avtaler gjennom på sin egen tid. Seeing Leger

Ja, må en ansatt gå til medisinske avtaler om sin egen tid, med mindre de avtaler ikke kan planlegges utenom normal arbeidstid, sier Massachusetts Department of Labor and Workforce Development. Mens arbeidsgiver må tillate ansatte å gå til legen hvis det er nødvendig i arbeidstiden, er selskapet ikke forpliktet til å betale den ansatte for tid brukt på legebesøk.
Manglende Avtaler

p Det er viktig å ikke gå glipp av medisinske avtaler når du arbeider innenfor rammen av en arbeideren komp krav. Ansatte som ikke overholder avtaler og medisinsk behandling kan nektes omsorg og og muligens penger som skal mottas under kravet. Dette er delvis grunnen til at arbeidstakere ikke kan bli nektet muligheten til å gå til legen hvis arbeidstakerens comp krever det, hvis avtalen må skje i løpet av ansattes regelmessig skift.
Warning

Ansatte nektes retten til å ta tid til å besøke en lege for et krav, bør kontakte et arbeideren komp eller arbeidskraft advokat. En advokat kan fortelle medarbeideren hvordan man best kan gå frem når dette skjer, for å sikre at eventuelle problemer med å få til medisinske avtaler ikke forstyrrer påstandene prosessen. Videre kan en arbeidskraft advokat fortelle medarbeideren om hvordan du samhandler med arbeidsgiver for å unngå å risikere jobben sin.
Flere tips
p Hvis din arbeidstakerens comp saksbehandler eller påstander representant råder en ansatt til å reise for visse medisinske avtaler, er arbeidsgiver ikke bare ansvar for at den enkelte skal ha fri, men selskapet må også tilbakebetale ham for utgifter til reise, i henhold til Massachusetts Department of Labor and Workforce Development . Også huske på at andre spesifikke lover og forskrifter om arbeidstakerens comp kan variere avhengig av staten, slik at de ansatte bør alltid sjekke med regulering av næringslivet kontoret for nærmere detaljer.

helse

· En sunn livsstil - Har legen din fortalt deg at det tid for du utviklet One 
· En introduksjon til å betale offs av positive tanker 
· Kan Exposed Isolasjon være skadelig? 
· Næringsinnhold Curcumin som et supplement for Alzheimers, allergier, leddgikt o…
· Hvordan balansere en CPU og en GPU
· Hvordan foreldre bør nærme Ernæringsmessige behandlinger for barn med autisme…
· Kontrollere panikkanfall: A Guide til roligere liv 
· Cutting Edge Packaging For Celox 
· Detox Food 24 HR
· Raquel Welch Parykker og Jessica Simpson Hair Extensions: to svært forskjellige…