Kan jeg ta over en avdød Parent boliglån?

After død av en forelder, kan det være lurt å anta at foreldrenes boliglån betalinger å beholde eiendommen i familien. Boliglån antakelsen er basert på kredittverdighet og vil ikke bli gitt automatisk. Arbeidet med boliglån utlåner til å anta boliglån på eiendommen før den går inn i standard etter eierens død. Overlevende

utøver av dine foreldres eiendom er ansvarlig for håndtering av papirarbeid etter at forelder dør, inkludert virksomheten i hjem og enhver eiendom. Hvis du ikke er fullbyrder og ingen ønsker ble forlatt som til hjemmet, snakke med fullbyrder om ditt ønske om å overta boliglån. Fullbyrder skal ha tilgang til alle boliglån dokumenter, inkludert regninger og utlåner kontaktinformasjon. Bruke dokumentene til å hjelpe deg gjennom prosessen som du bestemmer deg for om du er i en økonomisk posisjon til å ta over et boliglån.
Loan Assumption

boliglån som utlånt dine foreldre pengene kan jobbe med deg hvis du vil innta dine foreldres boliglån. Utlåner kan du ønsker å åpne ditt eget lån, med en annen rente. Når du gjør det, vil det gamle lånet skal betales og lukket, og det nye lån vil begynne. Hvis dine foreldre var å få en gunstigere rente, arbeide med utlåner til å møtes et sted i midten. Ser på andre långivere er også et alternativ, selv om du kan være i stand til å forhandle med den opprinnelige utlåner til å bidra til å holde refinansiering avgifter lav.
Qualifying

Hvis du ikke vil kvalifisere for et boliglån, vil det være vanskeligere for deg å ta over en forelder boliglån. En långiver ser på kreditt-historie, bankkonto og sysselsetting historie å avgjøre om du er en akseptabel risiko. Hvis du har en flekkete arbeid historie, dårlig kreditt og ingen kontoer, vil en utlåner ikke la deg ta en $ 250,000 boliglån med en 4,5 prosent rente. En utlåner behov for å være trygg på at du vil være i stand til å gjøre betalinger.
Bilder Andre hensyn

Ikke glem at et boliglån kommer med mer enn bare eiendom betalinger . Verdien av huset og området der det ligger avgjør årlig eiendomsskatt. Visse hjelpemidler, som varme, kan ikke helt fjernet uten å skade eiendommen. Hvis du ikke ønsker å leve i nærheten, og har tenkt å leie den, kan det hende du trenger å leie en eiendom manager. Hvis verdien av huset er langt høyere enn det beløpet igjen på boliglån, har du muligheten til å selge huset, betale ned boliglån og gjøre en fortjeneste. Boets eiendeler kan også gå mot betaling av boliglån.

helse

· Hvordan Cure Hydrocele
· The Best Natural Cures For Insomnia Aids Er For Dummies 
· Enkle måter å trene transgene mus 
· Fordelene ved å spise et høyt fiber diett 
· Lav Testosteron i Men
· Hvordan å drepe bakterier med Salt
· Attraktive Prom frisyrer og gode tips av Prom frisyrer 
· The Best Pregame Foods
· Arbeidere Høring helsevern Mens på sine Jobs 
· Hvordan få Hyper Uten Sugar