Hvordan å bli kvitt en kål av Parasites

Many organismer fest på din velholdt kål. Disse inkluderer butterfly og møll sommerfugllarver, bladlus, snegler og snegler. Gartnere kan kjempe tilbake med et spekter av kjemiske preparater, naturlegemidler og biologiske løsninger. Hodekål kommer i en rekke varianter, inkludert grønt, rødt og Savoy. Alle har parasitt problemer. Fraråde parasitter ved å holde kål patch ryddig og fri for ugress og råtnende vegetasjon. Har Spark dette en ide?
hva du trenger
lommelykt
insektmiddel
Bacillus thuringiensis løsning
Garden sprayer
Grunne containere
Beer
Sneglegift inneholder metaldehyde
Oppvaskmiddel
Bucket
Kokende vann
Vis flere instruksjoner
sommerfugllarver
en

Fjern sommerfugllarver for hånd og drepe dem. Den beste tiden å gjøre dette på er etter mørkets frembrudd når de er mest aktive. Spot larvene med en lommelykt.
2

Spray larvene med en generell hage insektmiddel. Følg produsentens instruksjoner, med særlig vekt på den trygge tiden mellom sprøyting og innhøsting.
3

Spray sommerfugllarver med noe produkt som inneholder Bacillus thuringiensis. Bacillus thuringiensis inneholder bakterier som dreper skadedyr, men la fordelaktig insekter som bier uskadd.
Snegler
4

Fyll grunne beholdere med ca 1 cm av øl og plassere dem rundt din kål avling. Tiltrukket av øl, snegler og snegler falle ned i beholderen og drukne.
5

håndplukke snegler og snegler fra avlingen din og kast dem. Disse sultne bløtdyr er på sitt mest aktive etter mørkets frembrudd, spesielt hvis det har regnet.
6

Legg ned slug pellets som inneholder metaldehyde, som er svært giftige for snegler. I høye doser, er det skadelig for dyr og små barn, men er trygt hvis det brukes riktig.
Bladlus
7

avskrekke bladlus ved å sprøyte dem med en løsning av en spiseskje oppvaskmiddel fortynnet i en halvliter vann. Dette er ikke giftig.
8

Sprøyting din avling med ferskvann før innhøstingen fjerner såpevann rester.
9

Spray avlingen med en generell insektmiddel så snart du se de første tegnene på aphid angrep.

helse

· Lær å gjenkjenne Lyme sykdom Symptomer 
· Androstenon Pheromone 
· Matforgiftning Abroad 
· I The Search For effektiv behandling av akne hodebunnen 
· Hvordan få en Ripped mage 
· Reise Rullestoler: Vet No Limits 
· Acai Berry svindel og Acai Berry Anmeldelser 
· Teeth Whitening guide til å få hvitere tenner 
· Lær Massage Online 
· Hvordan vet du om du trenger briller?