Typer Små Housedogs som ikke Shed

There er mange ting å vurdere når du velger hvilken hunderase å bringe hjem som et kjæledyr, inkludert personlighet, tog-evne og mosjon krav. En annen ting å vurdere, er rasens grooming krav. Noen hunder kaster en masse hår og krever daglig stell, mens andre kaster veldig lite hår og er lite vedlikehold. En ikke-Shedding hund er bra for folk som ikke har mye tid til å stelle den, eller som er allergiske mot hund dander, som består av de små flak av død hud. Små ikke-Shedding hunder inkluderer den amerikanske hårløse terrier, hårløs Khala, kinesisk crested og Xoloitzcuintli. Amerikansk Naken Terrier

Den amerikanske hårløse terrier er direkte nedstammet fra rat terrier, og dukket først opp i 1972 fra renrasede, belagt rotte terriere. Amerikanske hårløse terriere varierer i høyde fra syv til 16 inches og veier fem til 16 pounds. De er godt muskuløs, med en lang hale, et bredt hode og v-formede ører som står oppreist når oppmerksom. De er hengivne, intelligent og leken hund som gjør det bra innendørs, så lenge de har minst 20 til 30 minutter med utendørs trening hver dag. Selv om de ikke kaster håret, de kaster minimal hudceller omtrent en gang hver 20. dag. De krever et bad mellom en til tre ganger i uken.
Naken Khala

hårløse Khala er en hårløs hund urfolk til Latin-Amerika. Den hårløse Khala medio er ko-legged, og er 14 til 17 inches høy. De veier mellom 17 til 20 pounds. Jo større hårløse Khala grande er mer egnet for større boliger, fordi de er langbent, kan være 20 inches høy og veier opptil 30 pounds. Naken Khalas har litt hår på toppen og sidene av hodet, men er ellers hårløs. De har spisse ører, lang snute og en lang hale. De er føyelig og kjærlig med sine omsorgspersoner, men kan være uvennlig mot fremmede. Mens hårløse Khalas må tas på daglige turer, de er ellers svært lite vedlikehold og trenger bare en sporadisk bad.
Naken Chinese Crested

Chinese Crested Dog kommer i to varianter: pulver puff og hårløs. Mens et pulver puff Chinese crested har en lang og myk pels, har en hårløs kinesisk crested eneste hår på sin føtter, hale og hode. Opprinnelig fra Afrika, ble de omdøpt av kinesiske handelsmenn som brakte dem om bord sine skip for å jakte skadedyr. Hårløse kinesiske crested hunder har mandelformede øyne, store og oppreist ører og lange haler. De er ca 12 inches høy og veier mindre enn 10 pounds. De er hengiven, leken og kommer godt overens med andre kjæledyr. Kinesiske Crested hunder leve godt i leiligheter, men trenger daglige turer. De trenger hyppig bading og hydrering av huden med olje eller krem.
Naken Xoloitzcuintli

Xoloitzcuintli, ofte kalt Xolo for kort, kommer i tre størrelser og er belagt eller hårløs. Toy Xolos veier mellom fem til 15 pounds og er ni til 14 inches høy. Miniatyr Xolos veie opp til 30 pounds og kan være 20 inches høy, mens standard størrelse er omtrent fem pounds tyngre og fem inches høyere. De kan være helt hårløs, eller har en dusk av hår på hodet og halen. Den hårløse Xolo er et godt muskuløs hund med mandelformede øyne, en bred skalle, skarpe og spisse ører og en lang hale. Xolos er svært intelligent, lojal og lett å huse trene. De er atletiske og trenger daglige turer. Når det gjelder pelsstell, de trenger å bli badet og fuktig én eller to ganger i måneden.

helse

· Kolon Renset Hvordan du kan forbedre fordøyelsen Bruke A Kolon Renset Supplemen…
· MS Recovery Diet
· 4 ting du kan spise akkurat nå for å hjelpe deg å forbrenne fett 
· Flere Texas Beboere Trenger Texas Health Insurance Plans 
· Virkningene av International Air Travel på Vår Bodies
· Anti Wrinkle produkter - Hva du bør vite 
· Urter å øke Libido hos kvinner 
· Hvordan oppdatere Xcode Fra Terminals
· Hva er en Dan Doctor og hvordan hjelper de autistiske barn 
· Billige Landau Scrubs Are A Super våpen i krigen mot Superbugs