Elveblest og Ovarian Cancer

Early deteksjon er en viktig del av en vellykket behandling for eggstokkreft. Leger bruker interne imaging tester for å finne og diagnostisere kreft. Den fargestoff som brukes i noen av disse testene, som CT, kan gi bivirkninger som inkluderer allergiske reaksjoner symptomer som elveblest på en kvinnes hud. Ovarian Cancer

Ovarian kreft oppstår når ondartede vekster utvikle innenfor kvinnens eggstokker. Det er mest vanlig hos kvinner som har gått gjennom overgangsalderen, og risikoen for å utvikle den øker med alderen. En familie historie av eggstokkreft, med eller uten en arvelig genmutasjon, øker også risikoen for å utvikle denne sykdommen. Ifølge Mayo Clinic, har leger også funnet en sammenheng mellom kreft i eggstokkene og kvinner som har tatt hormonbehandling, eller HRT.
Symptomer

symptomer assosiert med eggstokkreft er vanligvis ikke anerkjent før etter at kreften har spredning og spredte seg til andre deler av en kvinnes kropp, men de er også til stede i de tidlige stadier av kreft. Symptomer omfatter smerter i buk eller bekken regionen. En kvinne med eggstokkreft kan ha problemer med å spise fordi hun føler seg fullt svært raskt. Hyppig vannlating og det haster er også vanlige symptomer. Tidlige symptomer på eggstokkreft er ofte forvekslet med andre, mindre alvorlige forhold.
Diagnose

tidligere eggstokkreft er diagnostisert, kan den tidligere behandlingen starter. En CT-skanning tillater en lege å få detaljerte tverrsnitt bilder av en kvinnes kropp. Dette avslører hvor stor eggstokkene tumor er, hvor den er plassert, og hvis den har spredd seg til andre organer. Kontrastvæske for CT scan kan gis intravenøst. Ifølge American Cancer Society, noen kvinner kan være allergisk mot fargestoff og utvikle elveblest i reaksjon på det.
Behandling

Ovarian kreft er vanligvis behandles først med kirurgi for å fjerne den ondartet vekst. Kirurger pleier å fjerne en kvinnes eggstokker, eggledere, livmor og noen omkringliggende vev for å være sikker på at ingen kreftceller igjen. Hvis eggstokkreft oppdages meget tidlig, bare eggstokkene må fjernes. De fleste kvinner får kjemoterapi som oppfølging til kirurgi, for å være sikker på at eventuelle gjenværende kreftceller blir ødelagt.
Hensyn
p Hvis en kvinne har opplevd en allergisk reaksjon på kontrastvæske i det siste, hun er mer sannsynlig å utvikle elveblest eller andre symptomer på en allergisk reaksjon under en CT scan. Leger kan foreskrive medisiner for å forebygge og behandle en allergisk reaksjon. Tester for å diagnostisere og finne en svulst er en viktig del av tidlig diagnostisering. Jo tidligere en kvinne behandling for eggstokkreft begynner, jo bedre hennes sjanser for å overleve.

helse

· En sunn livsstil - Har legen din fortalt deg at det tid for du utviklet One 
· En introduksjon til å betale offs av positive tanker 
· Kan Exposed Isolasjon være skadelig? 
· Næringsinnhold Curcumin som et supplement for Alzheimers, allergier, leddgikt o…
· Hvordan balansere en CPU og en GPU
· Hvordan foreldre bør nærme Ernæringsmessige behandlinger for barn med autisme…
· Kontrollere panikkanfall: A Guide til roligere liv 
· Cutting Edge Packaging For Celox 
· Detox Food 24 HR
· Raquel Welch Parykker og Jessica Simpson Hair Extensions: to svært forskjellige…