Måter Hunder Hjelp funksjonshemmede People

Intelligent, lojal, hengiven, ivrig etter å behage og uendelig trainable: Hunder holde på stigende til hver ny utfordring mennesker satt for dem. Fungerende som øyne for de blinde, ører for døve, en følelsesmessig anker for barn med autisme og en verge for mennesker med krampeanfall, forbedre de livskvalitet for personer med nedsatt funksjonsevne som ellers begrenser deres uavhengighet. Navigasjon

tiden førerhunder for blinde fullføre sin opplæring, er de i stand til å veilede den personen som er avhengig av dem trygt langs en innendørs eller utendørs bane uansett hvilke hindringer er i veien. Spent for sine U-formede seletøy, slutter de hver gang de møter fortauskanter, trapper eller andre endringer i høyde. De fører sine herrer rundt ikke bare dead-fremover hindringer, men også slike overhead farer som treet lemmer og skilting. En av de mest imponerende kvaliteter trent inn i dem er "intelligent ulydighet" - nektet å adlyde en kommando fra sin herre hvis de anser det utrygt, for eksempel stepping ut i trafikken. Golden og Labrador Retriever er den mest brukte raser; lengden på trening varierer mellom fire og seks måneder
Høring

Training en hund til å ta over funksjonen til menneske. hørsel er ikke på langt nær like krevende som å trene en førerhund for blinde. Noen organisasjoner råder hundeeiere om hvordan å undervise sine egne kjæledyr. Avhengig av individuelle behov, høre hunder kan varsle hørselshemmede mestere når noen er på døren, når telefonen ringer, når en baby gråter eller når en alarm er varsling av overhengende fare. De gjør dette ved å gjøre fysisk kontakt og deretter ledende sine kostnader til lydkilden. For å oppgradere fra en godkjent program, må en hund varsle sin herre innen 15 sekunder i begynnelsen av lyd.

Autisme Support

Barn diagnostisert med lidelser på autismespekteret, som ofte har problemer med å koble følelsesmessig med andre mennesker, ofte har ingen slike problemer knyttet til hundene. I 2002 grunnla Priscilla Taylor, en Oregon spesialpedagog, nonprofit Autisme tøy Dogs of America, en organisasjon som utdanner hunder til å være ledsagere, hjelpere og dyner til barn med autisme. Hundene får generell opplæring på ASDA hovedkvarter, etter det, tar opplæringen tilpasset barnets spesielle behov sted i hjemmet under veiledning av barnets primære omsorgsperson. Hundene går overalt med sine barn, inkludert til skolen, noe som gir en rolig, beroligende tilstedeværelse bidrar til læring og samspill med andre barn.
Anfall Response

Canine Assistenter av Milton, Georgia, trener hundene å tjene mennesker med en rekke fysiske funksjonshemninger og spesielle behov, også de som har vedvarende anfall på grunn av epilepsi eller hjerneskade. Etter generell trening for å lære hundene å svare på omtrent 90 forskjellige kommandoer, de er spesielt utdannet til å gjøre hva deres ansvar må ha gjort, om dette blir en følgesvenn, tilkalle hjelp eller hente telefonen. Anfall respons hunder kan trenes til å treffe en bryter som ringer 911. Noen hunder synes å være i stand til å oppfatte når en beslaget kommer på og varsle deres eiere på forhånd. En teori er at de lukter små kjemiske endringer i kroppen som forløpere et anfall.

helse

· Lær å gjenkjenne Lyme sykdom Symptomer 
· Androstenon Pheromone 
· Matforgiftning Abroad 
· I The Search For effektiv behandling av akne hodebunnen 
· Hvordan få en Ripped mage 
· Reise Rullestoler: Vet No Limits 
· Acai Berry svindel og Acai Berry Anmeldelser 
· Teeth Whitening guide til å få hvitere tenner 
· Lær Massage Online 
· Hvordan vet du om du trenger briller?