Hvordan spise sunt for Cancer Patients

Cancer er en sykdom som krever en kombinasjon av medisinsk og ernæringsmessig behandling for å overvinne hell. Den medisinske behandlinger, for eksempel cellegift og stråling, kan skade og ødelegge friske celler mens du kjemper kreftcellene. Men trenger kroppen din disse friske celler, slik at du kan opprettholde styrke gjennom behandlinger og forsterke virkningen av dem. Det er derfor det er viktig for kreftpasienter å spise sunt før, under og etter sine behandlinger. Du trenger
Lean protein
Frukt
grønnsaker
Meal erstatning vibrering
Fluids
Vis flere instruksjoner
en

Spis magre proteiner . Spise mat som er høy i protein vil gi deg styrke og hjelper kroppen gjenoppbygge vevet som har blitt skadet av behandlingen. Disse inkluderer mat som kylling, kalkun, magert kjøtt og egg.
2

Spis i morgen. Mange kreftpasienter kan oppleve at som dagen tar på, begynner de å miste sin appetitt. Det er derfor det er noen ganger bedre å lage frokost for det største måltidet på dagen.
3

Drikk nok væske. Tap av matlyst kan oppstå under behandlingsprosessen, spesielt hvis noen av bivirkningene som du opplever er kvalme, forstoppelse eller diaré. I disse tilfellene er det viktig å drikke rikelig med væske, særlig vann. Vann vil bidra til å holde deg hydrert og spiller en stor rolle i hvor godt kroppen fungerer. Kullsyreholdige drikker som ginger ale er også nyttig.
4

Spis ofte. Dersom appetitten er ikke hva det pleide å være, spise mindre måltider oftere i løpet av dagen vil sikre at du fortsatt mottar de næringsstoffene du trenger uten å bli altfor full.
5

Vær forberedt. Alltid ha snacks klar for dagene som du ikke opp til å spise hele måltider. Disse kan omfatte gulrot eller stangselleri, applesauce og pudding. Alle disse snacks har en god ernæringsmessig verdi, og tilbyr kroppen din næring før appetitten tilbake.
6

Bruk flytende erstatninger. Hvis du ikke er opp til å spise fast føde, flytende erstatninger er et godt alternativ. De som er melkebaserte er stor fordi melk gir protein. Noe som en banan milkshake ikke bare smaker godt, men er bra for deg.
7

Spis hva du vil. Du kan finne at for en periode din smak endres, og du bare har et ønske om to eller tre forskjellige matvarer. Dette er OK, så langs som du spiser noe. Stokk med disse matvarene før du har en smak for noe mer.

helse

· Virkningene av Sensory Deprivation
· Gå til tannlegen når du merker Tannkjøttet Blødning Når Tanntråd 
· Slik lykkes på kjøkkenet med riktig verktøy 
· Overvektig eller overvektig? Hvordan vite forskjellen 
· Tredemølle Kalibrering - Hva du trenger å vite 
· Betyr The Diet Solution Program virkelig fungerer? 
· Noen av de beste bicepsen Workout Metoder For Huge Guns 
· Urtemedisin for å forbedre Memory Power Of Brain 
· Unn deg selv for hemorroider Utnytte Online og medisinske råd 
· Slik Tet kvitt kviser? Klar og akne gratis hud på kort tid