Hvordan håndtere Tight Foreskin

For mange år omskjæring var normen for baby gutter. I de senere årene har noen leger har droppet praksisen og flere menn enn noen gang er uomskårne. Gutter som ikke er omskåret vil finne at de ikke er i stand til å trekke tilbake sin forhud utover sine glans, en tilstand som kalles fimose, og lurer på hvordan de skal håndtere trang forhud og være i stand til å strekke sine forhuden utover sine glans. Instruksjoner
en

Strekk huden daglig. Forfatteren hadde trang forhud Organization foreslå at du strekke åpningen av forhuden en liten mengde hver dag. Dersom du opplever smerte, bør du stoppe og vente til en annen dag. De anbefaler at du ikke strekke eller dra for hardt. (Se Ressurser for Link)
2

Kontakt lege. Helse Fitness, en menn nettside for menns helse, foreslår at du ser en lege hvis du mistenker at du har fimose eller trang forhud. Hvis det har nådd det punktet at du ikke klarer å rense området skikkelig og utvikler en hvit innskudd så bør du definitivt se familien din lege. En annen grunn til å oppsøke lege om trang forhud fører til redusert følsomhet eller seksuelle problemer.

Legen kan foreslå en operasjon. I utgangspunktet vil en omskjæring som en voksen og la deg med noen uker med smerte, men vil løse problemet. Noen leger velger å utføre en operasjon som kalles preputioplasty som er et snitt i forhuden som gjør det å være mer fleksibel. Begge alternativene fungerer for å løse problemet. (Se Ressurser for Link)
3

Veie alternativene for kirurgisk omskjæring. WebMD leger foreslår at hvis du vurderer omskjæring bør du måte fordelene av det og risikoen før du fortsetter. Noen av fordelene med omskjæring omfatter: • Redusert risiko for seksuelt overførbare sykdommer; • Redusert risiko for urinveisinfeksjoner, • Beskyttelse mot kreft i ****; • Evne til å holde **** cleanerOn den annen side, risikoer som må veies er; • Blødninger, er omskjæring et kirurgisk inngrep; • Smerter som varer i flere uker, • Økt risiko for betennelse i åpningen av **** eller metatis; • En irritert glansOnce du veie risikoen og fordelene du vil være i en bedre posisjon til å ta en avgjørelse om hvorvidt omskjæring er riktig for deg. (Se Ressurser for Link)
4

Ha en lege strekke forhuden. Healthscout leger forklare at dette strekking av forhuden gjøres under lokalbedøvelse. Preputial stretching er gjort av en kirurg å bruke medisinske kremer med mål om å øke forhuden åpning for å tillate glans å bli utsatt.

helse

· Monavie Review - Positive Press 
· Fitness, Stress-Free Retningslinjer for 8 Minute Abs 
· Hvordan behandle Colon Scarring
· Hva er årsakene til oksidasjon av askorbinsyre? 
· Atlanta Cosmetic Dentistry - rimelige alternativer 
· Hva du bør spise For Fast Vekttap? 
· Migrene Hodepine Relief Faren for vanedannende legemidler 
· Astmasymptomer i Toddlers
· Naturlig Facial Scar behandlingsmetoder 
· Del Mar Boot Camp et bra valg for din generelle helse