Hvordan å opprettholde sunne Joints

If du har aldri opplevd kroniske leddsmerter, så kan du ikke nødvendigvis forstår hvor ødeleggende det kan være i noens liv. Smertefulle, alltid-betente ledd kan være en virkelig ødeleggende ting å forholde seg til. Det er derfor det er så viktig for folk å gjøre hva de kan for å opprettholde sunne ledd før det oppstår et problem. Her er en liste over ting du kan gjøre for å sørge for at leddene forbli friske, fleksibel og smidig inn i alderdommen. Instruksjoner
en

Opprettholde en sunn vekt. Overvekt og fedme enkeltpersoner sette seg på en kraftig økt risiko for å utvikle felles problemer tidlig i livet. Hovedsak, jo mer vekt og effekt du legger på bindevev i leddene, jo raskere vil de slites ut og ikke klarer å fungere ordentlig. Opprettholde en sunn kroppsvekt, og du vil definitivt hjelpe leddene for å holde seg frisk.
2

Hopp high-impact trening. Mens det er sant at det er avgjørende viktig, for å opprettholde god helse, for å få nok av aerob trening, bør du prøve å gjøre så mye av den øvelsen som du klarer lav effekt i naturen. Igjen, jo mindre slitasje-og-tåre at du setter leddene gjennom, vil jo lenger de varer.
3

Ice leddene etter trening. Hvis du gjør noen form for high-impact trening, is de berørte ledd i 15-20 minutter etterpå for å bidra til å lindre hevelse og redusere den negative effekten at aktiviteten vil ha på den langsiktige holdbarheten av leddene.
< br> 4

Spis et sunt kosthold. Selv om dette kan virke innlysende, mange mennesker ikke klarer å se sammenhengen mellom å spise riktig og deres felles helse. Opprettholde sunne ledd krever at du spiser riktig og få alle de mineraler, næringsstoffer og vitaminer som du trenger. Kalsium, magre proteiner og omega-3 fettsyrer er alle spesielt viktig for god felles helse.
5

Løft vekter. Du bør gjennomføre en styrke treningsprogram inn ditt treningsprogram for å holde musklene i god nok form at de kan i sin tur hjelpe deg å opprettholde og støtte sunne ledd.
< br>

helse

· Slik Beat Swine Flu Naturligvis 
· Bør jeg kjøpe Viagra å behandle min Ereksjonsproblemer? 
· Er Gruppe Training Better Than One To One Training? 
· Hva kan jeg spise på en Fat Flush Diet ? 
· Velge Power Rullestol Provider 
· Erverve Multippel sklerose hjelp fra en utdannet kiropraktor 
· Akupunktur Og Low Back Pain 
· Top måter Perder peso trygt og effektivt 
· Slik detox kroppen Naturligvis 
· Hva er Fluor og hva gjør den?