Hånd Massasje for Carpal Tunnel Syndrome

Repeterende handlinger som crooking telefonen til halsen, kjøring med håndleddet bøyd, spille gitar eller skrive på datamaskinen med håndleddet i en bøyd stilling er alle handlinger som kan skape carpal tunnel syndrom. Holde håndledd og nakke så rett som mulig under repeterende handlinger vil bidra til å avhjelpe dette problemet som rammer så mange mennesker. Carpal Tunnel sydrome

carpal tunnel er den benete håndleddet åpningen, og det er der median nerve flytter inn i hånden, og gir deg følelsen i fingrene og hånden. Carpal tunnel syndrom skaper nummenhet og prikking når nerve blir komprimert av muskler, forårsaker store smerter og en manglende evne til å holde ting i hendene.
Hvor Arbeid

median nerve stammer fra den laterale og mediale snorer av plexus brachialis. Enhver skiveprolaps til cervical spine på C5-C8 eller rundt T1 kan skape nummenhet og nedsatt styrke i hånden. Massasje må gjøres hovedsakelig til nakken, overarmen og deretter nedover armen. Selv om smerten er i håndleddet, er at vanligvis ikke problemet området. Noen repeterende handlinger av arm eller nakke kan skape syndromet. Når muskulatur presse mot nerve, irriterer det det og inflames det. På dette punktet nerve kan være så betent det kan ikke komme gjennom carpal tunnel uten å skape smerte.
Solution

massasje trenger å starte på halsen område. Varm nakken og arm muskler, deretter bruke en salve og strekker nakken i motsatt retning. Masserer nakke og arm og få død grep av nerve vil gi lindring til hånden. Sørg for å jobbe nedover armen og adresse eventuelle sår eller øm områder som komprimering kan være alt fra nakken til håndleddet.

helse

· Hvor å Feilfri en Office Water Cooler 
· Universal forholdsregler for Healthcare Profession 
· Hvordan Grow Øyenbryn Hair 
· Slik håndterer Neuralgia 
· Øk din sædkvalitet å forklare at du er en mann 
· Gehrigs sykdom Fakta 
· Er Drikker Destillert vann dårlig for helsen din? 
· Homeopati rettsmidler til Scrotal Tongue 
· Hvordan behandle en rød kløende utslett 
· Hvordan trene for Medicaid Billing