Gehrigs sykdom Fakta

Lou Gehrigs sykdom er også kjent som amyotrofisk lateral sklerose, ALS eller for korte. Sykdommen fører til at musklene i kroppen til å stivne, og påvirker ryggmargen. Dem som får diagnosen vanligvis legge merke til at de føler seg svakere og at kroppen føles mindre. Diagnose

Diagnose av Lou Gehrig sykdom gjøres ved testing for muskelsvakhet og også fullføre blodprøver som ser for høy enzym kreatin nivåer. I sjeldne tilfeller er en muskel biopsi gjøres for å utelukke andre sykdommer som påvirker musklene.
Skader

ALS forårsaker skade på motoriske nerveceller i ryggmargen og hjernen. Dette fører til at motoriske nerveceller til å forsvinne og stoppe hjernen fra å kontrollere motoriske funksjoner. Musklene sakte atrofi og personen blir lammet.

Pasienter

Pasienter diagnostisert med Lou Gehrig sykdom er ofte mellom 40 og 70 år gamle, og sykdommen sjelden rammer barn. ALS forekommer i kun én av 50 000 personer i den generelle befolkningen.
Symptomer

Symptomer på Lou Gehrig sykdom inkluderer muskel svakhet, balanseproblemer, svelgeproblemer og muskel kramper. Pasienter med fremskredne tilfeller av ALS kan ha muskelkramper eller rykninger at de ikke kan kontrollere.
Behandling
p Det finnes ingen behandling for Lou Gehrig sykdom. Pasienter diagnostisert med sykdommen bruker rusmidler for å behandle symptomene og stoppe spredningen av sykdommen.
Prognose

Prognosen for ALS er ikke veldig bra, med en høy dødsrate mellom 3 til 5 år etter at symptomene begynner. Ti prosent av pasienter diagnostisert levende for et tiår eller lenger etter å ha blitt diagnostisert.

helse

· Øvelser for å gjøre Hands Sunn & Strong 
· Hva er Flu Symptomer-vite mer om influensavirus Symptomer 
· Hva er Hantavirus? 
· Hvordan komme Over Brain Freeze 
· Teknikker for å bli gravid Baby Girls 
· Håravfall behandlinger ekte eller Scam? 
· Hva Eteriske oljer er bra for Sinus og øre smerter? 
· Hypertensjon - 5 grunner til hvorfor du bør måle blodtrykket 
· Oppfylle dine gastronomiske behov med gratis mat Samples 
· Hjem rettsmidler for blære infeksjon Fjern denne Ubehagelig Problem Naturligvis…