Hvordan lindre angst

En av de beste måtene å lindre angst er med EFT (emosjonelle frihet teknikk). Det er en form for akupressur som bruker viktige akupressur punkter på de 14 meridianene som går gjennom kroppen. EFT kan bidra til å løse opp negative følelser knyttet til en bestemt sak. EFT er ansett energi medisin og er fortsatt under utredning. Disse studiene blir gjort på mennesker som lider av posttraumatisk stresslidelse og krigsveteraner, og resultatene viser seg å være lovende. Du trenger
EFT diagram (bildet)
Vis mer Instruksjoner
EFT for angst
en

Rate din angst nivå på en skala fra 0 to10.

Trykk på den siden av hånden din, under pinky finger, og oppgi din intensjon.

"Selv om jeg har all denne angst over ______ (få detaljert om hva som skaper angst) Jeg er en god person og akseptere meg selv. " (. Gjenta setningen tre ganger) Et eksempel uttalelsen kan være: Selv om jeg har all denne angsten over min jobb ending og jeg er redd jeg ikke vil være i stand til å få en annen en jeg er en god person og jeg godtar meg selv)

2

Bruke EFT diagrammet som en guide flytte gjennom tappepunkter gjentatte en kort påminnelse setning (dette er for å holde deg fokusert på problemet ditt). Arbeidet med ett problem om gangen og prøver å være så spesifikk som mulig. Arbeide med scenario i trinn 1 et eksempel påminnelse setning kan være: ". Alt dette angst over jobben min"
3

Trykk håndleddene sammen over og under repeat ("all denne angsten. .. "). Trykk på innsiden av anklene som dekker så mye av den indre del som mulig (" dette angst om jobben min ... "). Trykk på toppen av hodet ditt på kronen og gjenta, (" denne angsten er bortkastet energi min. ")
4

Sjekk om intensiteten nivå av angst din har endret seg. Hvis intensitetsnivå har senket men er ikke borte du kan gjenta banke sekvensen til du føler at du er på null.
5

Re-evaluere hva som forårsaker din angst hvis intensitetsnivå ikke blir redusert. Prøv å peke på et annet problem eller følelser for å se om din angst nivået senkes.

helse

· Behandling for Isjias Og Low Back Pain 
· Hva er en Ileostomi Bag? 
· Hvordan sjekke en Doctor for malpractice 
· Forsikring & Gastric Bypass 
· Scootere for eldre 
· Urban Cookbook For Økologisk mat i byen Miljø 
· Hva er fordelene med Diosmin? 
· Hva Urter bidra til å styrke lungene? 
· Hjemmelaget Energy Supplements 
· Herpes behandlinger:? Kan Et reseptfritt Herpes Treatment hjelpe undertrykke Den…