Hvordan bruke løvetann å behandle akne

Akne er en pinlig og ubehagelig hud tilstand som er preget av kviser og noen ganger pustler i ansiktet, bryst og /eller rygg. Overflaten årsaken til acne er tilstoppet hårsekker og porer. Men det er også systemiske årsaker til acne som kan behandles ved å avgifte kroppen din. Du kan bruke løvetann å avgifte kroppen naturlig og stimulere de nødvendige kroppsfunksjoner for å behandle og forebygge kviser. Du trenger
Løvetann te
Løvetann skjær
Løvetann kapsler
Vis flere instruksjoner
en

Start en løvetann terapi diett som varer 4 til 6 uker til forbedre funksjonen av lymfesystemet, fordøyelsessystemet, lever og nyrer. Løvetann er tilgjengelig i en rekke preparater.
2

Drikk løvetann te regelmessig for å hjelpe retur normal leverfunksjon. Leveren er ansvarlig for å behandle giftstoffer kroppen absorbere daglig. Når organ ikke fungerer som den skal, er de giftstoffer skilles ut gjennom huden i stedet for gjennom fordøyelsessystemet. Dette fører til akne og andre hudproblemer.
3

Bruk 1 til 2 ts. av løvetann tinktur å behandle forstoppelse. En naturlig avføringsmiddel, er fordelene med løvetann konsentrert i alkohol-baserte skjær for umiddelbar effekt. Når du er forstoppet, er leveren tvunget til å jobbe hardere, som betyr at det kan ikke fungere ordentlig.
4

Bruk løvetann kapsler for å balansere hormoner, spesielt i tenårene når begge hormonelle endringer og akne er vanlig . Leveren er ment å nøytralisere overflødig hormoner. Når det ikke virker som det skal, blir disse hormonene lagres i andre steder, for eksempel hudceller. Hormoner er lagret i huden celle kan fremme sebum overproduksjon, noe som fører til kviser i hårsekkene.
5

Endre kosthold for å forebygge dårlig leverfunksjon og fremtidige acne. Fet mat kan overbelaste leveren, noe som gjør det ute av stand til fullt avgifte kroppen og nøytralisere dine hormoner. Begrense fettinntaket for å gjøre det enklere for leveren din til å gjøre jobben sin.

helse

· Hvordan forstå Kolesterol Ratios
· Gastritt Behandling med mer Easy Way Of Method 
· Hvordan behandle Ringing i ørene forårsaket av MS 
· Karrierer i forskning Psykologi 
· Hvordan behandle huden din hvis du får Battery Acid on It 
· Hva er en spenningshodepine? 
· Vanlig interstitiell pneumonitt Lung Disease 
· Helse-og sikkerhetsopplæring for bygg 
· Hvordan kommunisere med dine åndelige Guide 
· Mikrobølgestråling Helse Bekymringer