Hvordan lage hjemmelaget Duftende badesalt

Soaking i et varmt bad med badesalt er så avslappende. Legge dufter til salter har også en svært avslappende og foryngende effekt. Nøye utvalg av dufter kan også bringe inn i lek aromaterapi teknikker for healing. Den dufter lagt til av blant annet små mengder av essensielle oljer som finnes i salter få healing og avslapping seg. Roe ned hektisk dag eller lindre trette og verkende muskler. Du trenger
Epsom salter
natron
Eteriske oljer av ditt valg av dufter
Storage flaske for det ferdige salter
Rock eller havsalt
konditorfarge

Vis flere instruksjoner
en

begynne med en stor bolle til å holde badesalt. Bruk en bøtte eller plast kar hvis du ønsker å foreta en større mengde på en gang. Samle ingrediensene sammen og sørge for at du har en tresleiv til å røre og bland de salter som du legger de forskjellige komponentene.
2

Legg til Epsom salt til beholderen. Oppskriften for disse saltene er fire deler Epsom salt til to deler natron til en del havsalt eller rock salt. Legg hver av ingrediensene i beholderen og røres godt. Når du har blandingen av base salter, er du klar for å legge til duft og farge. Inkluder
3

dråper av de utvalgte eteriske oljer til blandingen og rør godt. Fortsett å legge olje til duften er så sterk som du liker. Du vil ønske å velge essensielle oljer av tiltalende dufter. For mer terapeutisk bruk, ta kontakt med en aromaterapi bok for å gi deg ideer om medisinske anvendelser av oljer. Lavendel og ylang ylang oljer gir en kombinasjon som bidrar til å roe nervene og lindre angst. For smerter i kroppen og smerter, bør du prøve eukalyptus og peppermynte eller vintergrønne olje.
4

Sett i noen dråper konditorfarge å gi hver blanding du lage en unik lys farge. De legger til estetikk og skjønnhet av saltene. Legg dråper til korrekt dybde på resultater.

helse

· Hornhinnen Transplant Risikoene & Recovery 
· Fat Burning Tabletter 
· Hvordan behandle testikkelkreft 
· Bruker for Parlodel 
· Hvordan regrow hår i 15 minutter 
· Hvordan gjenkjenne farlige kroppsspråk 
· Tai Chi for stive ledd og leddgikt 
· Om kalsiumhydroksid Sement 
· Hvordan gjenkjenne Sports Injury krisesituasjoner 
· Nivåer av malignt melanom