Verbena for aromaterapi

Aromaterapi er bruken av duft å få til fysiske og følelsesmessige endringer. Aromaterapi bruker generelt eterisk olje, en konsentrert form av dufter. Ekte aromaterapi innebærer aromaterapeut med nøye utvalgte oljer for å møte de spesielle bekymringer til en person, selv om allmennheten ofte refererer til bruk av friske blomster, duftlys og potpurri som aromaterapi. Verbena har blitt brukt medisinsk siden oldtiden, og fortsetter å bli brukt gjennom aromaterapi og alternative medisinske fagfolk i moderne samfunn. Historie

Verbena er en høy, blomstring flerårig urt som finnes i store deler av verden. Bruken kan spores tilbake til antikken av druidene som brukte verbena ved religiøse seremonier. Gjennom historien, brukte folk verbena som en behandling for en rekke plager. Verbena er noen ganger vokst som en hage urt som skal brukes i matlaging og kan også inntas som te.
Basics
p Det har vært lite vitenskapelig studie i bruk av verbena, men aromatherapists og alternative medisinske utøvere hevder at denne urten gir flere gunstige effekter, i henhold til "Complete Aromaterapi Handbook" av Susanne Fischer-Rizzi. Verbena har blitt foreslått for alt fra lever-og nyreproblemer til fødsel og amming problemer. Bruken i aromaterapi synes å være den mest populære bruken av denne urten i det moderne samfunn.
Fragrance

Lukten av verbena kan oppleves ved å gni blomstene for å slippe en frisk, vårlig duft. Det blir ofte beskrevet som en kjølig og forfriskende aroma, og de fleste opplever det som en svært behagelig duft. Noen beskriver lukten som energigivende, oppkvikkende eller spennende.
Effects

Når den brukes i aromaterapi, er verbena tenkt å gi mange fordeler. Det kan brukes for depresjon, for å øke energi og inhibere følelsen av apati og mangel på interesse. Det er også sagt å stimulere hjernen og øke konsentrasjonen. Det kan være motiverende og brukes til å behandle utmattelse og stress.
Ytterligere Bruker

Verbena kan brukes i alternativ medisin behandlinger andre enn aromaterapi også. Kvalme og svimmelhet er tenkt å bli avløst av denne urten. Det er noen ganger foreslått som en aktuell kur for akne, svært fet hud og andre hudlidelser. Tatt internt, lindrer det angivelig fordøyelsesenzymer forhold. Oljen er også tatt muntlig på en daglig basis for enkelte hjertesykdommer.
Advarsel

Mange eteriske oljer kan irritere huden. Dette er mer av en risiko for de med flere allergier eller overfølsomhet. De som er følsomme for topiske kremer, bør parfymer og medisiner være klar over dette, ved hjelp av verbena eterisk olje bare i dens fortynnet form og på bare en liten del av huden, til eventuelle reaksjoner blir bestemt. Risikoen for hudirritasjon øker med soleksponering.

helse

· Bivirkninger av Fat brennere 
· Tilgjengelighet Of Female Orgasm Enhancement Products 
· Hvordan spise for anemi som en Vegan 
· Hvordan få testet for rabies 
· Normal Blood Pressure for Kids 
· Er det et virus som forårsaker leddsmerter? 
· Hvor kommer Prostate Cancer vanligvis spres? 
· Informasjon om forkjølelsessår 
· Kronisk Low Back Pain And Suicide 
· Trichotillomania Hypnose Behandling