Medisinsk bruk av Evening Primrose

Nattlysolje, eller "solen slippe," er en av Nord-Amerikas urfolk healere. Ifølge University of Maryland Medical Center nettsted, var nattlysolje root en vanlig del av indiansk kosthold og blomstene ble ofte brukt i omslag for hudlidelser. I dag blomsten og bladene på planten brukes i salat oppskrifter, men det er frøene som holder nøkkelen til helbredelse. Nattlysolje utvinnes fra frøene og selges som olje eller kapsler som tas oralt. Hudsykdommer

Nattlysolje (EPO) er å bruke lokalt for å behandle en rekke hudsykdommer. De fleste av de lidelser oljen er kjent for healing involvere rødhet og kløe - eksem, eksem, utslett assosiert med allergiske reaksjoner og skrubbsår. Den helbredende fordelene er henført til de høye nivåene av gamma linolensyre (GLA) til stede i frø, ifølge Medline Plus, et nettsted publisert av US National Library of Medicine. GLA er en viktig omega-6 fettsyre som ikke produseres av kroppen.
Premenstruelle

EPO har lenge vært kjent for å lindre symptomene på PMS , spesielt ømme bryster eller smerter. The US National Library of Medicine Medline Plus nettside sier "... den tilgjengelige informasjonen ikke tillater anbefaling for eller imot bruk av nattlysolje i (brystsmerter) tilstand." Men nettstedet gjør gjøre referanse til europeiske land som bruker EPO for brystsmerter. EPO kan også lindre oppblåsthet forbundet med PMS.
Diabetesnevropati

diabetisk nevropati er nerveskader forbundet med diabetes. Symptomene inkluderer nummenhet og prikking i ben og føtter. Tilstanden kan også forårsake en brennende følelse eller smerte i nedre ekstremiteter. EPO kan lindre noen av symptomene på diabetisk nevropati. The University of Maryland Medical Center viser EPO som muligens ha en positiv innvirkning på multippel sklerose, en annen sykdom som er rettet mot nervesystemet.

helse

· Apple Vs. Pear Shape & Risks 
· Artrose - Innsiktsfull undersøkelse av naturlig smerte lindring 
· Hvor fort Does Just Walking hjelpe miste vekt 
· Will Aerobic øvelser hjelpe meg å få en six pack? 
· Informasjon om nyresvikt 
· Hvordan å miste vekt med Acai Berry raskt og sunt? 
· Om drikke sviske juice til Rens Colon
· Endometriose Symptomer under graviditeten 
· Er Skjermer skadelig for øynene? ​​
· Cranial Osteopati kan lindre kolikk