Past Behandling for Helvetesild

Helvetesild er et sviende utslett forårsaket av samme virus som vannkopper. Moderne medisin har medikamenter for å behandle symptomer, men det er mange behandlinger fra fortiden som kan anvendes på utslett. Ingen av disse er sannsynlig å ha farlige bivirkninger, men alltid sjekke med en lege før du bruker noen hjemme rettsmidler. Aspirin Sug

Crush to aspirin til pulver og rør med to spiseskjeer med aceton neglelakkfjerner. Bruk en bomullsdott til DAB på utslett flere ganger om dagen, unngå folder i huden der det ikke kan tørke. Ikke bruk denne behandlingen hvis du er allergisk mot acetylsalisylsyre.
Apple Cider Eddik

En av de mange bruksområdene for eple cider eddik er i beroligende kløende utslett. Bland like mengder av eple cider eddik med vann, og suge en ren bomull klut i løsningen. Vri ut duken og gjelder for utslett.
Calamine Lotion

Calamine lotion er en gammeldags rette for klør og hudirritasjon. DAB den på rett, eller tynn med en liten mengde rubbing alkohol, men sørg for å bruke Calamine, ikke Caladryl.
Aloe Vera

Foreta en hjemmelaget lotion etter kombinere like deler aloe vera gel, rå honning og purre juice. Påfør til utslett flere ganger daglig etter behov.
Pear Juice

En av de få gammeldagse rettsmidler for å bli tatt internt er pære juice. Drikke en kopp pære juice hver morgen. Den caffeic syre i juice antas å være en naturlig antiviral.

helse

· Slik bruker du en Nicorette inhalator 
· Hvordan oppdatere NPI Information 
· Tegn på High Blood preassure 
· Settle vekt problemer gjennom riktig manøvrering av Perception and Assessment V…
· Komplikasjoner av Radial Tunnel utgivelsen kirurgi 
· Hvordan redusere Osteoporose 
· Hvorfor noen mennesker har overdreven svette? Hvordan kan du stoppe den 
· Sykler kan vises på nettet Too før du kjøper det 
· Kjeveortopedisk prosedyrer 
· Hvordan gi babyen Gass Relief