Hvordan behandle emfysem med trening

Fordi emfysem ødelegger lungevev blir trener mye vanskeligere. I avanserte pasienter, kan til og med ta en tur være for vanskelig, krever enorm innsats. Den beste måten å forbedre lungekapasitet, er imidlertid å styrke Respirasjon og sirkulasjon, hvor oppgaven er en viktig faktor. Som med alt, jo tidligere du begynner å trene, jo større fordelene du vil oppnå. Instruksjoner
en

Snakk med legen din og be henne om å anbefale hvilke former for trening er passende for ditt spesielle tilfelle. Hun kan også være i stand til å anbefale spesifikke treningsprogrammer eller medisinske studier du kan komme inn. Dette er spesielt viktig hvis du er i et avansert stadium av lungeemfysem eller hvis du aldri har trent tidligere.
2

Begynn tidlig. Hvis du behandler trening som et forebyggende tiltak, vil du allerede være i god form når symptomene er milde nok til ikke å dramatisk påvirke luftveiene. I begynnelsen stadier, er det fortsatt mulig å sykle, gå lengre turer og bruke vekt trening for å forbedre din generelle helse og fitness.
3

Velg mildere former for trening for å behandle emfysem i senere stadier. En enkel tur i parken eller bruk av en stasjonær sykkel kan hjelpe pasienter som er for svake til å trene i et treningsstudio eller å forsøke mer utmattende former for trening.
4

Ikke glem vekttrening når du trener. Enkle manualer kan brukes til å forbedre din skulder og arm styrke, og disse øvelsene kan gjøres lett hjemme, selv av nybegynnere.
5

Prøv spesielle øvelser som brukes i sykehus og rehabilitering klinikker for å behandle pasienter med luftveissykdommer og de som er ikke i stand til å utføre regelmessige øvelser. Pedal øvelser, som kan utføres mens du sitter ned på en vanlig stol, er et godt eksempel.

helse

· Hvordan bli kvitt senebetennelse 
· Naturmedisin i behandling Colon Cancer 
· Få tilbake det tapte Confidence Med mobilitet scootere 
· Hvordan forberede overleve en Tornado 
· The Best Acid Reflux Utbedring 
· Sikkerhetsregler i Office 
· Hva du skal spise for sunt tannkjøtt 
· Hva er en bærbar brannpumpe ? 
· Deilig Cum Healthy Snack For Kids 
· Forskjellen mellom HIV Positive og HIV Negative