Hvordan kjøpe en Travel Forstøveren

Kjøpe en forstøver kan være forvirrende. Det er så mange forskjellige typer, funksjoner og pris at det kan være vanskelig å bestemme seg for en modell. Hvis du skal bruke din nebulizer regelmessig, er det sannsynlig at du vil trenge å ta maskinen med deg når du forlater hjemmet for en lengre periode. I så fall må du kjøpe en reise forstøver, innsnevring dine muligheter til en mer håndterlig antall valg. Instruksjoner
en

Snakk med din lege eller luftveiene terapeut om hvorvidt det er noen restriksjoner med hensyn til hva slags nebulizer du kan bruke med medisiner eller en som ville være mer gunstig for din medisinske behandling. Noen medisiner kan bare brukes i en tradisjonell, luft-kompressor jet forstøveren og noen typer av luftveissykdommer - cystisk fibrose, for eksempel - er behandlet mer effektivt med en ultrasonisk forstøveren
2

vite. forskjellen mellom de to hovedtyper av nebulizers. Tradisjonelle jet nebulizers bruke en luftkompressor til å levere en flytende medisiner som tåke, mens en ultrasonisk forstøveren bruker lyd vibrasjoner og krever at du legger vann. Jet nebulizers pleier å være mer utsatt for støy, men er rimeligere enn de ultrasoniske modeller.
3

Snakk med ditt forsikringsselskap før du kjøper en reise forstøver. Ditt valg av maskin vil sikkert bli påvirket av hvorvidt de vil dekke alle eller noen av kostnadene og hva slags maskin de vil betale for. Med mindre det er ansett som medisinsk nødvendig, vil de fleste forsikringsselskaper ikke dekker kostnadene ved en ultrasonisk forstøveren.
4

Tenk på hvor du skal bruke forstøveren. En ivrig friluftsmann er bedre å kjøpe en batteridrevet forstøver enn en med en strømadapter. Husk imidlertid at hvis du skal bruke forstøveren på familieturer eller å bære frem og tilbake til skolen, en forstøver som kan kjøre enten via en stikkontakt eller med batterier være et bedre valg.
5

Avgjør om du ønsker å kjøpe en engangs nebulizer kit (ikke-ventilforsynt) eller en som kan vare i måneder (Valved). En ikke-ventilutstyrt settet har ikke et kammer der for å holde legemidlet før den er brukt, mens en ventilforsynt settet har en medisin-reservoaret. En ventilforsynt forstøveren kit har en tendens til å levere medisin mer effektivt, men noen mennesker har problemer med å bruke dem komfortabelt.

helse

· Trinn på Lasik 
· Vanning av bihulene dens bruk og nytte 
· Helse For A Life Investment 
· Hvordan ta Bee Propolis 
· Hvordan aktiverer jeg Tricare? 
· Hvordan å miste 70 pounds i 8 uker 
· To Body Building Rutiner som vil garantere deg suksess 
· Hvordan du skal gå å sove uten reseptbelagte legemidler 
· Ulemper av Cord Blood Banking 
· Hud Utslett hos barn Information