Tegn og symptomer på asbest Innånding

Asbest er et mineral produkt som en gang var vanlig i bygge isolasjon, sement og vinylbelegg på grunn av sin varme og korrosjonsbestandige egenskaper. Asbest innånding kan føre til en pust tilstand som kalles asbestose eller lungefibrose. Asbestfibre kan hope seg opp i lungene og forårsake alvorlige vev arrdannelse. Symptomer på asbest innånding vanligvis ikke vises før mange år etter gjentatt eksponering. Vanligvis de individer som utvikler asbestose er de som jobbet med og rundt elementer som inneholder asbest før strenge statlige restriksjoner. Symptomer på asbestose kan variere fra ganske mild til ganske alvorlig. Pustevansker

Personer med asbestose utvikler gradvis økende pusteproblemer. Den kontinuerlige skade forårsaket av asbest inhalering fører til lungene til å bli stiv med tiden. Man kan oppleve kortpustethet som i begynnelsen kan det meste skje med fysisk anstrengelse, men kunne til slutt en tendens til å oppstå når som helst. Pust kan også være grunt og hurtig til tider. Pustevansker kan begrense den berørte persons evne til å utføre fysiske oppgaver.
Brystsmerter

Enkelte personer kan oppleve brystsmerter. Smerten kan være følte hele tiden eller kan være verre når inhaling luft.
Hoste

Mange personer med asbestose kan utvikle en vedvarende hoste. Hosten vil være tørr og sannsynligvis vil ikke svare på typiske hoste rettsmidler. De personer som også røyker sigaretter kan hoste opp slim og kan ha tungpustethet sammen med hoste deres.
Finger og tå misdannelse

Noen individer vil utvikle en finger misdannelse som kalles clubbing . Clubbing er vanligvis forårsaket av sykdommer som fratar kroppen av tilstrekkelige mengder av oksygen. Clubbing er preget av en overvekst av kjøtt under fingerneglene eller tåneglene. Clubbing fører vanligvis neglene til å slå nedover i huden.
Bilder Andre symptomer

Personer med asbestose eller lungefibrose kan oppleve vekttap. Dessuten kan deres ulike muskler og ledd verke. Huden kan ha en blåaktig farge på grunn av mangel på oksygen som sirkulerer i blodet. Til slutt kan asbestose føre til hjerteproblemer og til og med høyre side hjertesvikt.

helse

· Tegn og symptomer på en Sports Brokk 
· African-American Skin Disorders 
· Lorazepam som en behandling for schizofreni 
· Hva er forskjellen mellom Estetisk tannbehandling og Cosmetic Dentistry? 
· Symptomer på en forstørret prostata 
· Rengjøring Kids 'Mess 
· Green Tea behandling for høyt blodtrykk 
· Hvordan kroppen endres i puberteten 
· Hvordan bli kvitt Calluses Under Proteser 
· Rotator-Cuff Skader og øvelser