Akutt Bihulebetennelse Treatment Guidelines

Akutt bihulebetennelse er en type infeksjon som påvirker bihulene, mellomrommene bak panne, kinn og øyne som er fylt med luft og er foret med slimhinner. Denne type infeksjon kan være forårsaket av en vanlig forkjølelse eller bakterier, allergi eller soppinfeksjoner. Under bihulebetennelse, bihulene blir betent og hoven, og slimete renne ikke riktig. Noen symptomer er pustevansker, hevelser i ansiktet eller øynene og hodepine og øre smerter. Hvis disse symptomene vedvarer for mellom 2 og 8 uker, er tilstanden anses å være akutt bihulebetennelse. Grunnleggende behandlinger

mange enkeltpersoner som har akutt bihulebetennelse ikke trenger å se en lege fordi infeksjonen kan behandles gjennom hjemme rettsmidler og over-the-counter medisiner. Et symptom på at du kan bidra til å avlaste med disse typer behandlinger er lunger. For dette symptomet, bør du sette en varm vaske tøy over hodet 2 til 3 ganger om dagen, sover med hodet hevet, slik at bihulene vil drenere bedre, skyll ut din nese passasjer, med en spesialdesignet sprayflaske, for eksempel Sinus Skyll, drikke væske, som vann og juice, som vil bidra til å kvitte seg med slim, sitte i et rom med damp, for eksempel et bad, ca 2 til 4 ganger om dagen og bruke en luftfukter. Du vil ønske å unngå å drikke visse drikker som kaffe og brus, fordi de kan føre til at du blir dehydrert. Du bør også unngå alkohol fordi det kan føre til at sinus hevelse å forverres. For å holde symptomene dine forverres, spesielt hvis du er overbelastet, vil du også ønsker å unngå å fly på et fly. Hvis du var å fly på et fly med symptomer på akutt bihulebetennelse, kan endringen i høyde føre til at du har smerter i ørene, spesielt hvis væsker er bygget opp i dem på grunn av akutt bihulebetennelse.

Å behandle akutte bihulebetennelse uten å se en lege, kan du også ønsker å bruke en nesespray spray, som du kan kjøpe fra en lokal butikk, men du bør bare bruke den for mellom 3 til 5 dager. Disse spray brukes til å hjelpe med nasal drenering og en tett nese. En vanlig nasal decongestion spray som kan kjøpes over-the-counter er afrin. Du bør sette 2-3 dråper av denne spray i neseborene hver 10 til 12 timer, som ikke overstiger to doser om dagen. Du kan også være lurt å ta en slimhinneavsvellende i pilleform, som Drixoral eller Sudafed, som arbeider for å lindre symptomene på en lignende måte som nesespray slimhinneavsvellende midler. For smertelindring, kan du ta medisin med ibuprofen, for eksempel motrin eller advil, eller over-the-counter piller med paracetamol, for eksempel Tylenol. Noen pasienter kan også bruke en nasal saltvann spray flere ganger om dagen som foreskrevet av sine leger. En nasal saltvann fungerer som en fuktighetskrem for flimmerhårene, som hår-lignende strukturer som danner en vei for hvite Bloods celler til å komme til å rense kroppen for bakterier og andre materialer. En annen type spray som kan være foreskrevet er en nasal kortikosteroid, som er en type spray som brukes til å behandle betennelse.
Avanserte behandlinger

Selv om det er sjelden at pasientene trenger antibiotika for akutt bihulebetennelse, er det noen tilfeller hvor de er foreskrevet. Vanligvis må legene ikke gi pasientene antibiotika fordi disse typer medisiner ikke virker dersom infeksjonen er forårsaket av et virus eller sopp, og bakterielle infeksjoner kan ofte bli kurert uten hjelp av antibiotika. Leger vil ofte foreskrive antibiotika for barn med akutt bihulebetennelse, spesielt hvis de har en vedvarende hoste og nasal drenering problemer som varer 2 til 3 uker, feber høyere enn 102,2 grader F, ansikts-eller hovne øyne og ansikts smerter eller alvorlig hodepine. Leger vil også foreskrive antibiotika for pasienter som har en type akutt bihulebetennelse forårsaket av en bakteriell infeksjon som er vedvarende eller tilbakevendende. Noen antibiotika som foreskrevet er medisiner med amoxicillin, som Amoxil og Trimox, med doksycyklin, for eksempel Doryx og med trimetoprim-sulfametoksazol, for eksempel Bactrim og Septra. I likhet med andre medisiner, er det viktig at du tar hele beløpet som legen foreskriver og følg instruksjonene på etiketten. Vanligvis med antibiotika foreskrevet for akutt bihulebetennelse, må du ta medisiner i ca 10 til 14 dager, fordi hvis du ikke gjør det, vil symptomene komme tilbake.

For pasienter med akutt bihulebetennelse, andre behandlinger som for eksempel allergi skudd, intravenøse injeksjoner og kirurgi kan være nødvendig. Selv om det er sjelden, er noen pasienter med former av infeksjoner forårsaket av sopp gitt anti-fungal medisiner, slik som amfotericin B og vorikonazol, intravenøst. Folk hvis tilstanden er forårsaket av allergi kan gis allergivaksinering for å hjelpe kroppen motstå allergener som forårsaker sine symptomer. Mange mennesker med soppinfeksjoner har andre forhold som må kirurgi, for eksempel polypper, som er ikke-kreftsvulster i nesehulene, eller en avvek septum, som er en forskyvning i den tynne veggen som skiller de høyre og venstre deler av nesen . Noen mennesker med akutt bihulebetennelse kan få operasjon, utført av otolaryngologists, for å rense ut sine nasal passasjer, spesielt hvis de har hatt vedvarende problemer med betennelse.

helse

· Brain Fog Symptomer 
· Grunnleggende tips om å kjøpe en massasjestol 
· Vibrasjoner i Exhaust
· Helsemessige fordeler av Bananas 
· Behandling av cyster på eggstokkene og PCOS Ved å holde Thyroid Sunn 
· Hvordan Naturligvis Lavere Triglyseridnivåer 
· CryoMax: Foot Pain Relief Bruke Color Doppler Guidet Cryosurgery 
· Avanserte alternativer for dagens bukseseler 
· Hvordan Naturligvis Detox leveren og nyrene 
· Er Velvet Ants farlig for mennesker?