Medisin for behandling av Restless Legs

Å ha restless legs, også kjent som urolig-leg syndrom, er en irriterende og ubehagelig tilstand. Rastløse bein oppstår vanligvis når du legger deg ned for å hvile om natten. Det kan bli så ille at du kan ha problemer settling ned for å sove. Det kan gjøre at du føler behov for å komme opp og flytte rundt. Det er forskjellige medisiner for behandling av restless legs. Propoxyphene

propoxyphene er det generiske navnet for denne typen medisiner for behandling av rastløse bein. Merkenavn inkluderer Darvon, Darvon-N og Dolene. Propoxyphene er et narkotisk smertestillende som også brukes som en hoste suppressant. Det øker smerte toleranse og lindrer ubehag. Ifølge US Food and Drug Administration, er det en økt risiko for død av overdose ved bruk av legemidler som inneholder propoxyphene.
Tramadol

Tramadol er det generiske navnet for merkenavnet Ultram. Tramadol er en syntetisk smertestillende som er lik morfin. Den er tilgjengelig i resept form og kan bli misbrukt hvis personen tar det ikke er forsiktig.
Klonazepam

Klonazepam er det generiske navnet og Klonopin er merkenavn for denne medisinen. Denne medisinen er en anti-angst medisiner som kan lindre restless legs ved å gi en beroligende effekt. Det kan også hjelpe en person søvn.
Gabapentin

Gabapentin er det generiske navnet for dette stoffet, og Neurontin og Gabarone er merkenavnene. Denne medisinen er en av de nyeste stoffene som har blitt funnet å bidra til å lette restless legs. Det er en anti-konvulsiv som kan brukes til behandling av anfall. Gabapentin reduserer også smerte.
Pramipexol

Pramipexol er også kjent som Mirapex. Dette er en av de nyeste medisiner for å behandle restless legs. Det er også brukt til å behandle Parkinsons sykdom.

helse

· Definisjon av avlastning 
· Informasjon om Lake Ecosystems 
· Learning & Behavior Problemer knyttet Child ADHD 
· Hvordan gi en svensk massasje annerledes for menn og kvinner 
· Hair Restoration Metoder 
· Tegn og symptomer på Hjem Mold Toxcity 
· Hvordan sigarettrøyk påvirker astma 
· Hvordan øke brystvev Vekst 
· Slik Cure Varmeutslett raskt 
· Hvordan Avbryt Medicare Del B