Tegn og symptomer på Herpes hos eldre

Herpes er viral infeksjon forårsaket av en av to virus, herpes simplex type 1 (HSV-1) og herpes simplex type 2 (HSV-2). HSV-1 er svært vanlig og vanligvis resulterer i forkjølelsessår. Den rammer mellom 50 og 80 prosent av amerikanerne, ifølge American Social Health Association. HSV-2 forårsaker genital herpes og er mindre vanlig, selv om det rammer ca 20 prosent av voksne i USA, ifølge Asha. Herpes og andre seksuelt overførbare sykdommer påvirker både unge voksne og eldre. Symptomene er vanligvis den samme uavhengig av alder. Symptomer

Mange mennesker med genital herpes har ingen symptomer på viruset og ikke vet at de har herpes. I noen mennesker, vil symptomene begynner å bli merkbar etter det første utbruddet begynner, utvikler som regel innen to uker for å pådra viruset. Men ikke alle mennesker vil ha et utbrudd i løpet av få uker for å pådra viruset. I noen tilfeller kan det ta år før symptomene er merkbar.
Sår

Når en person som har kontrakt genital herpes har et utbrudd, kjennemerket tegn på infeksjon er sår som utvikler seg i og rundt kjønnsorganene. Huden blir vanligvis hoven og rød, og kan klø eller brenne. Da sår som ligner på blemmer vil utvikle seg i området. Etter noen dager, vil sårene åpne opp og deretter skorpe før endelig helbredelse. Det første utbruddet av genital herpes varer vanligvis lengre enn senere utbrudd og er ofte den mest smertefulle.
Andre symptomer
p Det er flere andre symptomer på genital herpes at folk kan oppleve like etter pådra viruset. Noen mennesker kan ha bare milde symptomer eller ingen i det hele tatt. De inkluderer feber, hovne lymfeknuter, hodepine og muskelsmerter og en brennende følelse mens urinering.

helse

· Slik bruker du en Slide Board for overføring av pasienter 
· Forskjeller mellom to typer Reading Glasses 
· Hvordan velge en trådløs pulsmåler 
· Forstå Spinal stenose 
· Lav Karbohydrat Foods 
· Slik Cure Fever hos barn 
· Om Paraplegic Kramper 
· Irritabel tarm syndrom og stress 
· Whey Protein Lytt og isolere som er bedre for kroppen din? 
· Tegn til kronisk bronkitt