Hva er en tannkrone laget av?

En tannkrone er laget av ulike materialer avhengig av dens funksjon og området av munnen hvor det skal plasseres. Den kan være laget som et dekke for en brukket tann eller en tann med et stort område av forråtnelse som ikke kan beholde en fylling, eller en krone kan være konstruert utelukkende for kosmetiske formål. (Se "Andre ressurser" nedenfor, for ytterligere informasjon.) Porselen Crowns

Porselenkroner er tannfargede restaureringer brukes i hovedsak til å dekke brukket eller forfalt fremre (foran) tenner. Porselen er et skjørt materiale, og ikke brukes på posterior (bak) tenner involvert i tygging (tygging).
Porselenskallfasetter

Porselen veneers er tynne porselen kroner brukes på fremre tennene for kosmetiske formål bare å lukke hullene og dekker farget eller misdannede tenner.
Porselen festet til metall Crowns

porselen festet til metall krone (gull er, semi-edle eller uedle metaller) er mindre utsatt for oppsprekking og brukes på bakre tennene som er dårlig fordelt på forfall, brukket, har store eksisterende fyllinger eller har gjennomgått rotfyllinger terapi.
All Metal Crowns

Brukes hovedsakelig på bakre tennene, gull eller kombinasjon metall kroner (uedle metaller eller semi-edle metaller) er den sterkeste og betraktet fysiologisk overlegen.
Prefabrikkerte Crowns

polykarbonat harpiks kroner (tann-farget for fortennene) og rustfritt stål kroner (for bakre tennene) er fremført, kommer i forskjellige størrelser og kan brukes midlertidig som kronene. Men passform og lang levetid er dårligere enn tilpassede kroner utarbeidet av en tannlege og behandles av et tannteknisk laboratorium. (Se "Andre ressurser" nedenfor.)

helse

· Hvordan å tykne og regrow tynt hår 
· Sleeping Medisinering for Alzheimers pasienter 
· Hva er Spondylotic Disc Disease? 
· Hvordan Age & Distress en Wall
· Norwalk Virus Behandling 
· Hvordan lage Sykepleie Planer for en Alzheimers pasient 
· Hvordan finne Affordable Health Insurance for Kids 
· Neuroma Prognose 
· Fysioterapi i Neck Pain 
· Hvordan behandle ADHD eller ADD, med naturlig rettsmidler