Process of Dental Cleaning

Dental rengjøring er en nøkkel til god helse. Dental rengjøring er en prosess der tennene og tannkjøttet blir rengjort å rydde opp matrester. Disse partiklene, når de blir sittende fast i hullene mellom tennene eller mellom tannkjøtt og tenner, kan stivne i plakk og til slutt råtne tennene. Dental rengjorde kan også fjerne flekker som har bygget opp på tennene. Dental Rengjøring

Riktig tannpuss to ganger om dagen ved hjelp av riktig type pensel og riktig teknikk er fortsatt det første skrittet til en tannlege renseprosessen. Dette er nødvendig og ofte er tilstrekkelig til å holde tennene rene og friske. En tannkrem som har baking soda i det hjelper å holde tennene rene. Bruken av salt er en hundre år gammel metode for å holde tennene rene. Krystall salt må holdes oppløst i et glass vann. Etter å pusse tennene om morgenen, bør du gurgle med dette saltvann løsning - den har antiseptiske egenskaper. Hydrogenperoksid er også en god løsning for rengjøring tenner, men det skal ikke svelges. Tanntråd er også en fremgangsmåte til tannrengjøring. Dette må gjøres regelmessig på tannlegens råd.
Årlig rengjøring

Selv om du er i stand til å pusse dine egne tenner og fjerne mye av en plakett, en årlig rengjøring i ditt tannlegekontor er vanligvis tilrådelig. Denne rengjøringen kan utføres av en tannlege eller tannpleier. Rengjøringen varer vanligvis mellom 30 og 60 minutter. Tannpleieren vil tilby deg et utvalg av tannkrem smaker. Han vil da bruke en spesiell elektrisk tannbørste til grundig pusse og polere tennene. Denne rengjøring kan også være ledsaget av en visuell undersøkelse, og bruken av et metall-dental instrument med en hakke på enden, for å fjerne plakk mellom tennene og på tannkjøttet. Prosessen med en årlig dental rengjøring er smertefri i de fleste tilfeller, selv om noen mennesker rapporterer at tannkremen ikke smaker godt, eller at følelsen av å ha sine tenner polert er mildt ubehagelig.
Avansert Dental Rengjøring
p Hvis en grunnleggende dental rengjøring ikke vil fungere, kan en mer avansert dental rengjøring prosessen være nødvendig. Denne type dental dyp rengjøring rengjøring er utført av en tannlege og kalles også dental høvling, root høvling og dype tannpuss. Hovedmålet er å forebygge tannkjøttsykdom.

En profesjonell dental rengjøring prosessen bruker tannlegen en vitenskapelig utviklet instrument som har en veke-aktig slutt. Det er to måter å utføre en dental rengjøring. Den ene er en standard tenner renseprosessen. Det plukker ut forekomster av plakk og tannsten, vanligvis under narkose. Dette gjøres for innskudd som er synlige på overflaten. En X-ray som viser noen hulrom i tennene eller tannkjøttet blir tatt først. Dette er for å sikre at rensingen, som kan forårsake skrubbsår når det gjøres på hulrom, unngås på disse stedene. Rengjøringen er gjort i en detaljert metode, hvor hver tann er rengjøres med dette instrumentet. Polering gjøres neste. Dette er den endelige prosessen med denne typen rengjøring.
Andre metoder

En annen metode for dyp rengjøring sysselsetter bruk av en laser til uproot stoffer som ikke er synlige på overflaten av tannkjøttet, men som vanligvis er fast dypt inn i tannkjøttranden. Også her er prosessen gjort mens du er under anestesi. Istedenfor å bruke instrumentet, bruker tannlegen en laser. Det ødelegger forekomster av tartar, som senere skylles ut.

helse

· Er MLB sårer Ufrivillig pasienter og mannlige hormonet Industri? 
· Virkningene av Dexatrim Med andre Meds 
· Hva er farene forbundet med Open Pit Mining? 
· Alkohol og narkotikamisbruk Informasjon 
· Veps Fant i Texas 
· Job Description & Ansvar av en Chief CRNA 
· Glukose Meter Problemer 
· Motta en blodoverføring 
· Anti rynke behandlinger - Gjennomgang Den mest effektive vanlige behandlinger 
· Slik utfører du en PTT