Hvordan identifisere Roseola

Roseola er en vanlig barnesykdom virus . De fleste barn har blitt utsatt for viruset , og en tredjedel av alle barn har kontrakt Roseola . Faren er ikke fra utslett med Roseola , men i feber. Barn som er skadet av bakterien har som regel opplevd anfall - relaterte problemer . Her er hvordan å identifisere Roseola i din lille bylten av glede . Instruksjoner
en

Sjekk om barnet er mindre enn fire år. Roseola vanligvis angrep et barn mellom seks måneder og to år . Det finnes tilfeller av barn med Roseola opp til 4 år , men etter fire år er det svært sjelden . Alderen til barnet vil utelukke Roseola .
2

Watch for høy feber og medfølgende fussiness og tap av matlyst på grunn av feber. Den feber vil variere fra 102 grader til 105 grader. Den feber vil vare i 2 til 3 dager og deretter avta. Dette feber kan være svært farlig og føre til beslag hvis den ikke behandles umiddelbart .
3

Se etter et utslett flere dager etter høy feber . Dette er en indikator på at det er Roseola . Utslettet ser ut som tusenvis av små røde prikker over hele barnets bryst , mage eller rygg. Flekkene kan være mer konsentrert i ett område blande alle de røde i en rødlig flekk .
4

utelukke lungebetennelse , strep hals, ørebetennelse eller andre feber -forårsaker sykdommer. Har barnet sjekkes av legen sin for andre vanlige barnesykdommer som også involverer en feber .

helse

· Nye medisiner i Vekttap 
· Den beste tiden å ta blodtrykksmedisiner 
· Bed Bug Allergi 
· Ta imot utfordringen fra Snorking At Night med en anti Snorking Munnstykke 
· Helseforsikring-behovet for tid og din helse Status 
· Lopressor (Metoprolol) Bivirkninger 
· Hvordan å stramme løs hud etter fettsuging 
· Hva er funksjoner av sperm Kanaler ? 
· Hvordan bruke Depakote for Migrene 
· Sykling er den morsomste måten å komme i form