Hva er årsakene til Sengevæting?

Sengevæting er en av de mest frustrerende problemer for foreldre med yngre barn og pinlige problemer for tenåringer og voksne. Det kan ofte være et resultat av normal barndom, men det er også tider da det er en del av et underliggende problem. Problemet kan ha røtter i en fysisk sykdom eller kommer fra psykiske påkjenninger. Uansett, symptomene på sengevæting trenger etterforskning for å eliminere det underliggende problemet og lindre den lidende av symptomene. Normal Childhood Sengevæting

Mest barndommen sengevæting kommer fra barnet ikke å ha en fullt utviklet blæren slik at hun kan holde urinen gjennom hele natten. Ofte dårlig toalett vaner i løpet av dagen som holder urinen for lenge, store mengder væske før sengetid eller en ekstremt god søvn (opprette manglende evne til å våkne når blæren er full) forårsake problemet.
barndom fysiske problemer

Noen ganger sengevæting hos barn er et resultat av fysiske problemer. Det kan være et resultat av en urinveisinfeksjon. Hvis dette er tilfelle, normalt er det smerter som signaliserer infeksjon og trang til å urinere ofte når barnet er våkent. I tidlig barndom diabetes, barn har en tendens til å urinere oftere i kroppens forsøk på å avlaste seg av sukker. Sigdcelleanemi er også en sjelden, men potensiell årsak. Strukturelle forandringer til organer, muskler eller nerver som er en del av loven av urinering også føre til sengevæting. Noen ganger, det er et problem med nervesystemet og signalet fra en full blære når ikke hjernen.

Fysiske problemer i Teens

Sengevæting, eller nattlig enurese, kommer fra flere forskjellige årsaker som barn blir eldre. Blære spasmer er en av dem. Økt muskelkramper i blæren skaper manglende evne for noen tenåringer til å holde selv normale mengder urin. Noen ganger er problemet kommer fra en liten blære og den manglende evne til å holde en normal mengde urin. Hormonelle problemer er også årsaken i tenårene. ADH, en antidiuretisk hormon, gjør kroppen produserer mindre urin når hun sover. Hvis tenåringen ikke produserer nok av dette hormonet, produserer hun for mye urin om natten. Det er også en link til genetisk enurese. Forskere har funnet en spesiell link som fører til tenåringer å ha problemet på nesten samme alder som foreldrene deres.
Fysiske problemer hos voksne

Mange av de samme problemene som plager tenåringer også påvirke voksne. Blære infeksjoner og andre urinveisinfeksjoner føre til plutselige forekomster av sengevæting. Skade på ryggmargen fra skade spiller også en rolle. En stein i urinveiene kan gi irritasjon og være den skyldige som skaper sengevæting. Inkontinens som kommer fra svake muskler kan også skape problem. I tillegg bivirkninger av enkelte legemidler skape enurese og forstoppelse når det fører til at tarmen til å presse på blæren. Apnea også er forbundet med voksen sengevæting.
Psykiske problemer

Enten sengen våtere er en voksen eller et barn, emosjonelt stress og psykiske problemer som skilsmisse eller familie problemer kan være på roten av enurese. Seksuelle overgrep, ADHD, økt forbruk av alkohol og tretthet er andre grunner.
Behandling

behandling for sengevæting varierer med årsaken til problemet. Hvis den kommer fra underliggende fysisk sykdom, deretter behandling for sykdommen er viktig. Mange ganger rett og slett diskutere problemene med tenåringer og barn lindre problemet hvis det er psykologisk. Kirurgisk reparasjon av skadede eller feil utviklet deler av urinveiene er også viktig hvis det er nødvendig.

helse

· Definisjon av Quality Healthcare Management 
· Næringsstoff Agar & legionærsykdom Disease
· Hva er de ulike typer menneskelige innvollsparasitter? 
· Nyre behandlinger 
· Hvordan forberede Lemon Cleanse 
· Begrensende faktorer for en Human Ecosystem
· Rettsmidler for alkoholisme 
· Genetisk testing Pros & Cons 
· Utviklingshemming Aktiviteter 
· Hvordan Start My Alli Program