Hvordan hjelpe barn Dealing med tapet av en forelder

Dealing med tapet av en forelder kan være ødeleggende i alle aldre. For et barn, er tap av en forelder ekstremt traumatisk blandet med en følelse av ekstrem skyldfølelse: den forstand at de blir hardt straffet for noe forferdelig som de har gjort. Følelsen av traumer er også blandet med en sterk følelse av frykt: det er en terror at det samme kunne skje med den gjenlevende forelder. Dermed er det mye det haster å hjelpe barnet arbeid gjennom disse følelsene tilstrekkelig og i sitt eget tempo. Du trenger
Privat rom
Box of vev
Multi-farget maling av enhver type
Papir
Money
Vis flere instruksjoner
1

Utpeke en tid hvor du og barna kan sitte i et privat rom med døren lukket og diskutere sine følelser om døden av den overordnede. Tillate fri flyt av følelser og ord uansett hvor stygg, eller trist, eller gale de kan høres. Validere barnas følelser og forventer at du eller barna kan begynne å gråte. Det er greit hvis barna se deg gråte. Se deg gråte gir dem tillatelse til å gråte, og dermed arbeide gjennom sin sorg.
2

setter av tid til maleriet. Gjøre det klart for barna at de kan male hva de føler eller tenker. Maling eller tegning kan ofte uttrykke følelser som barn opplever at de ikke har ord for. Snakk forsiktig med barna om deres tegninger og prøver å se om de får satt ord på sine følelser.
3

Sett av tid til godbiter. Dette er en uhyggelig tid for barna så prøv å gjøre sine dager lysere, med noe å se frem til, eller bli begeistret. Filmer, iskrem, nye leker, spesielle restauranter og helgeturer kan gjøre perioden synes mindre dystert. Hva de prøver å takle er så vanskelig, de trenger fortsatt å være klar over at livet er fortsatt fylt med gode ting.

helse

· Cures og forskning for en duodenalsår 
· Hvordan balansere Root Chakra 
· Tale patolog Sykehjem Aktiviteter for Afasi 
· Hvordan gjenkjenne depresjon i Girls 
· Hvordan å dekke en graviditet Med Health Insurance 
· Hvordan diagnostisere en Stress Hodepine 
· 8 enkle måter å ha den kroppen du ønsker før Obama er tatt i ed 
· Har du hørt om alle de skadelige kjemikalier i hverdagen Baby Produkter 
· Magnet Oppdateringer for Back Pain 
· Artrose - Innsiktsfull undersøkelse av naturlig smerte lindring