Alzheimers & Takle en Death av en kjær

Når en kjær har Alzheimers sykdom, familiemedlem eller ektefelle omsorg for henne sørger hele perioden begynner ved diagnose, og etter personens død. Fordi Alzheimers tar så mye av personen vekk før hennes faktiske fysiske død, en familie, og pasienten selv, kan gjennomgå en rekke sorg stadier over tid. Aksepter din sorg uten å dømme og søke hjelp når det trengs. Tap før døden

Alzheimer-pasienter og deres familier erfaring tap lenge før selve døden inntreffer. I månedene frem til en Alzheimers død, kan pasienten ikke husker hans familie eller vise sin vanlige personlighet. I løpet av denne tiden, familier opplever forutseende sorg, og begynner å forvente eller håpe på personens død.

Foregrepet sorg er normal og så er følelsen skyldig om det. Bli med i en støttegruppe for Alzheimers sykdom familiemedlemmer. Godta følelser av sorg du har mens din kjære er fortsatt i live. Hvis din kjære er i sykepleie eller hospice omsorg, trenger du ikke å gå hele tiden. Frigjøre deg fra denne plikten når det er tyngende. Avlede deg selv med aktiviteter som sosiale engasjement, shopping og trening.
After Death

Når en er glad i dør fra Alzheimers sykdom, kan familiemedlemmer føle seg lettet, og deretter skyldig på grunn av de føler lindring. Det er normalt å føle seg lettet når en person har dødd som har vært fanget i en kropp som fortsatt fungerer når hennes sinn ikke. Tillat deg selv følelsen av lettelse og skyldfølelse fordi disse er en normal del av sorgprosessen.

I andre situasjoner, følte foregripende sorg da personen ble fremover mot døden erstatter ikke sjokket og sorgen som kommer etter person dør faktisk. Noen mennesker føler seg støt eller nummenhet når personen med Alzheimers dør og kan ikke akseptere døden med en gang. Arbeide gjennom sjokk og nummenhet ved å skille deg fra den tapte person. Dette betyr ikke at du trenger å glemme henne eller "gå videre", bare at dine rutiner endres fordi du ikke lenger omsorg for eller besøker din kjære med Alzheimers. Som du føler deg i stand, gå gjennom hennes eiendeler og bevare de med spesiell verdi for deg.

Søke støtte fra familie og venner. Snakk om dine følelser og dele dine minner fra den personen du tapt. Alzheimers er en fortærende sykdom, og du kan finne deg selv rastløs og ubehagelig nå at dine dager ikke er fylt med omsorgsoppgaver. Forfølge hobbyer og frivillig i samfunnet. Bygge vennskap og kontakt med familiemedlemmer.

Du kan føle ekstrem tristhet eller sinne. Det er normalt å føle seg sint og trist om hva du har mistet, ikke bare den personen, men dine fremtidige håp og drømmer med henne. Gråte, rope eller kaste puter for å få følelsene dine ut. Noen ganger sorg er så alvorlig at det krever profesjonell hjelp. Hvis du ikke kan slutte å tenke eller drømme om den personen du har mistet, hvis spise og sove rutiner blir veldig forstyrret i lang tid, eller hvis tristhet blir til depresjon, se en lege.


helse

· Discovery og behandling av testikkelkreft 
· Antivirale midler for behandling av helvetesild 
· Enkel å bruke Online Opthamologist Resource 
· Hvordan Varm Leftovers skikkelig for å hindre matforgiftning 
· Hva er den viktigste årsaken til hjerneslag? 
· Detox Body Wrap 
· Tegn på at behandlingen virker på Hodgkins lymfom 
· Hybrid sykler er en sammenslutning av de beste Bikes Laget 
· Migrene Hodepine Relief Faren for vanedannende legemidler 
· Hamstring og hvordan du kan komme i gang Rengjøring Your Place