Hvordan Word en Memorial-kort

Tap er utvilsomt en hendelse som alle må tåle i sin levetid, og hver person har sin egen individuelle metode for mestring. Denne prosessen er enda mer utfordrende når dødsfallet er uventet. Enten det er bestått av en person nær deg eller bortfallet av en person som var nær noen du kjenner, kan noen gode ord i løpet av denne tiden bidra til å lette sorgen. Instruksjoner
en

Adresse kortet direkte til de etterlatte hvis hun er en nær venn eller en person du kjenner på et personlig nivå. Når kortet skal sendes til avdødes familie, sende den til nærmeste slektning. Inneholde navnet på den personen som døde og ditt forhold til ham. Hvis du er en fjern venn eller slektning, er det hensiktsmessig å inkludere en referanse for å identifisere deg selv, for eksempel "Julie Finch (Bob og Jean Smiths datter)."
2

Uttrykk din sympati, og gjøre det kjent at du vil holde familien i dine tanker som de står overfor disse vanskelige tider. Del en varm eller morsomt minne om den enkelte å vise den som mottar kortet virkningen hans kjære hadde på livet ditt. Det kan være en historie om hvordan du møtte, noen av de lykkelige tider du har delt sammen eller hvordan han hjalp deg gjennom en tøff tid i livet ditt.
3

Utvid direkte tjenester til familie for å lindre noe mer stress enn hva familien opplever allerede. Hvis du ikke var en nær venn av familien, ville det være hensiktsmessig å inkludere dette i kortet eller ved å gjøre ansikt-til-ansikt kontakt. Tilby å tilberede måltider, hjelpe til med barn eller eldre familiemedlemmer, ta elementer til begravelsen hjem eller hjelp med gravferden.
4

Plukk en hensiktsmessig og oppriktig uttrykk for å oppsummere dine følelser og avslutte kortet. Mulighetene inkluderer "Tenker på deg i denne vanskelige tiden," "Jeg ber for deg", "Våre tanker og bønner er med deg", "Med dyptfølt kondolanser» og «Måtte ditt hjerte og sjel finne fred og trøst."

helse

· Alternativene til amalgam tannfyllingsmaterialer 
· Hvordan avvæpne en mann med en pistol 
· Hvordan kjøpe korsryggstøtte Puter 
· Epilepsi årsaker, symptomer og behandlinger 
· To avgjørende tips for enhver Swift High Blood Pressure Utbedring 
· Abdominal øvelser for korsryggen Stabilitet 
· Pektin Cures for Poison Oak 
· Hvit Lab Coat Syndrome 
· Hvordan lære et barn med autisme å lese 
· Tips om hvordan du velger en god psykoterapeut