The Effects of Health Care Reform på bedriftens Health Care

Mange arbeidsgivere i USA ble kvitt velvære programmer i favør av administrert omsorg forsikring. Likevel velvære programmer bidra til å skape et sunt arbeidsmiljø. Ifølge St. Louis Business Journal, velvære programmer "gi økonomiske fordeler ved å redusere sykefraværet, redusere på jobben skader og arbeiderens kompensasjon kostnader og redusere uførhet og forvaltningskostnader." Det er av den grunn at den reformerte helsevesenet loven gir insentiver til velvære programmer på arbeidsplassen. Public Education and Wellness programmer

Under den nye helse-omsorg loven, vil en betydelig mengde føderale penger gå mot utvikling av naturlige helsefremmende planer inkludert offentlig utdanning på betydningen av fellesskap og arbeidsstedet velvære programmer . Et aksjeselskap vil bli gitt tilgang til offentlige nettportaler og andre verktøy for å finne pragmatiske måter å øke deltakelse i velvære programmer og utvikle ensartede tiltak for å vurdere nytten av et program på en arbeidstaker og helseutgifter.


Deltakelse

fulle effekten av helsevesenet reformer helt hengsel på størrelsen på "selskap, plassering, eksisterende forsikring, velvære planer og hvordan proaktiv din bedrift er" har til hensikt å gjennomføre den nye helsevesenet loven kjent som Patient Protection og Affordable Care Act, i henhold til regulativ, et selskap som gir kompensasjon dagen i USA og Canada. Men loven delvis utformet for å oppmuntre selskaper til å gi incentiver til ansatte for å leve en sunn livsstil. Det øker velvære insentiver fra 20 til 30 prosent av de totale premiene begynner 2014 for å ta del i friske programmer som trener og quiting røyking. En undersøkelse i 2009 av Kaiser Family Foundation viste at den gjennomsnittlige forsikring for en familie er $ 13375. Det ville føre til en årlig skatt kreditt på $ 1337 for hver ansatt i 2014, under loven.

Små bedrifter

Små bedrifter, bedrifter med mindre enn 25 arbeidere med en gjennomsnittlig inntekt på $ 50.000, eller mindre, er kvalifisert mellom 2011 og 2013 for en skatt kreditt på 35 prosent av deres bidrag hvis de betaler minst halvparten av ansattes helseforsikring premiene. Hvis en liten bedrift kjøper forsikring, i forsikring endringer som vil tre i kraft i 2014, vil skatten kreditt stige til 50 prosent. Små bedrifter med opptil 100 ansatte som ikke har eksisterende velvære programmer er kvalifisert for tilskudd fra en $ 200 000 000 000 femårig program begynnelsen 2011.

helse

· Body Lotion som fungerer som det skal - Beste Ingredienser 
· Om Antistoff mediert immunitet 
· Hyppige HIV Symptomer hos kvinner 
· A Home Luktfjerner Det avgir ikke giftige kjemikalier er tryggere 
· Hva er arveloven for Dverger? 
· Som kan foreskrive Adderall? 
· Ønsker du Stiff Nights? 
· Blåmerke Hjem Rettsmidler For Bruises - Cures For Bruises - Hvordan minimere Bl…
· Kontorutstyr Rengjøring 
· Matlaging med lite karbohydrater