Hvordan velge en lege når gravid

Graviditet er ofte regnet som en av de mest spesielle og mest skremmende opplevelser i livet. En medisinsk behandling leverandøren har en betydelig innvirkning på den generelle graviditet erfaring, fødselsopplevelse og helsen til det ufødte barnet. Ingen svangerskap er den samme og behandlingstilbud er flytende. Nedenfor er hensyn når matchende en lege til svangerskapet. Instruksjoner
en

se i telefonkatalogen eller på nettet lokale oppføringer for leger i ditt område. Elektroniske kart kan fortelle deg et gjennomsnitt på hvor lang tid det tar å reise til sine kontorer.
2

Tenk på hva slags pasient opplevelsen du ønsker. Er du en aktivist som ønsker å ha betydelig kontroll over din medisinske erfaringer? Eller tror du at legen vet best, og foretrekker å bli fortalt hva de skal gjøre? Noen leger vil jobbe med deg angående de beslutningene du ønsker å gjøre, og vil snakke med deg om dine muligheter, mens andre foretrekker å fortelle sine pasienter å ta banen de anser best uten mye diskusjon.

3

Gjør en avtale med flere leger. Dette vil gi deg en sjanse til å møte legene uten å ha dem behandle deg.
4

Evaluer din erfaring. Sa legen gjøre deg og din partner komfortabel? Hvis du valgte et stort praksis vil du se den samme legen hver gang? Er de timene passer for deg?
5

Snakk med forsikringsselskapet ditt. Sjekk utgiftene på mange forskjellige fronter. Er telefon konsultasjoner fakturert annerledes? Hva skjer hvis fødselen er siste arbeidstid?

helse

· CNA inservices: 7 Terrific Undervisning Tips 
· Stage 2 Livmorhalskreft Behandling 
· Hvordan veie argumenter for og imot av Jenny Craig Diet System 
· Hvordan unngå å få Salmonella 
· Hvordan Kontrakt blodåre Muskler 
· Alle symptomene på depresjon 
· Fakta om defibrillatorer 
· Prexum Side Effects 
· Massasje Therapy Training Hva skal til? 
· Snake Oil rettsmidler