Om sædkvalitet analyse

Menn som har problemer med impregnering deres kone eller partner kan bestemme seg for å ha sin sæd analysert. Hvis mannen er i stand til å gi sin sædprøve mens på laboratoriet, er sæden analysert innen en halv time for å være sikker på at prøven er frisk. Hvis mannen foretrekker å forberede sitt prøven hjemme og ta den med til laboratoriet i stedet, kan han, så lenge laboratoriet enig. Sæden blir deretter testet for mange ulike faktorer som indikerer dens styrke og fruktbarhet. Utløsning Volume

En frisk voksen mann kan ejakulere mellom 2 og 6 ml. Det måler seg å være ca en teskje av sæd. En rekke mindre enn denne måling kan indikere problemer. En lavere ejakulere nummer kan analyseres som holder for få sædceller å impregnere en kvinne. Et høyere antall kan bety for mye ejakulere, som kan fortynne sperm, potensielt forårsake en lavere sjanse for graviditet.
PH

Et annet aspekt av sæd analyse er å måle pH. PH mål på sæd kan være en faktor i å avdekke problemer med mannlig reproduksjon. Normal sæd er alkalisk som kan bety en større sjanse for å overleve reisen gjennom de sure forholdene i skjeden. Hvis pH-målinger viser sæd er surt, vil det trolig ikke overleve forholdene i skjeden. En sur pH tiltaket kan også analyseres som viser lave mengder ejakulere.
Fruktose Strøm

Sperm analyse kan bidra til å bestemme hvilken faktor kan være årsak til et lavt sædkvalitet. En av disse faktorer er fruktose energi, hvilket gir sperm sin bevegelse ut av penis. Sædblærene produsere fruktose. Når fruktose er fraværende i blemmer, kan dette bety at det er et problem som en blokkering i uttømmelsesrør.
Sædkvalitet

sædundersøkelse vil de fleste friske menn har om lag 20 millioner sædceller per prøve. De menn som har mindre enn dette tallet i en analyse har lav sædkvalitet. Det er noen menn som ikke har noen sædceller overhodet i en sperm analyse. Dette er kjent som azoospermic.
Graderinger av Sperm

For å befrukte kvinnens egg, må mannens sæd kunne nå egget. Det er fire grader av sperm. Grade A sperm kan svømme mot egget raskt og direkte. Klasse B sperm svømme mot egget, bare ikke direkte. Klasse C sperm ikke bevege seg fremover, mens klasse D sperm bare ikke flytte. Disse trekkene kan analyseres med bruk av et mikroskop som en del av prosessen.
Sperm Shape

Normal formet sperm har et rundt hode og en hale. Unormal sperm ha variasjoner på disse egenskapene. Disse omfatter manglende en hale, flere hoder, eller en overdimensjonert hode. Normal sperm kan befrukte et egg, men unormal sperm kan ikke. Sperm formen blir ofte nevnt under analysen bruke de riktige mikroskoper av forskere. Det generelt bør være minimum 15 prosent av normal sperm per utløsning å impregnere en kvinne.
Clumping

Når sperm ikke beveger seg individuelt, men i en klump eller masse de ikke styres godt. Dette kan angis ved bruk av et mikroskop som en del av analysen. Denne situasjonen kalles vanligvis klumper. Denne klumper ikke tillater riktig bevegelse for sædcellene og kan hindre dem fra å gjøre sin vei til egget.

helse

· Vitaminer for å bygge kollagen 
· Stemetil bivirkninger 
· Hvordan Fil CMS 1500 Krav 
· Elliptiske maskiner Hva S New For 2009 Ellipsetrener 
· Rabies Faktaark 
· Sitroner Vs . Limes til Detox 
· STD Transmission Metoder 
· Hvordan bruke Clear Quartz 
· Hvordan behandle en alvorlig Slitasje 
· Definisjon av nyre dialyse