Hva er farene ved Pomegranate juice?

Selv granateplejuice har blitt hyllet av mange som en kraftig antioksidant, tyder noen undersøkelser det er farer forbundet med inntak av for mye. Spesielt medisinske fagfolk spørsmålet om å drikke granateplejuice er trygt for enkeltpersoner på en vanlig resept tidsplan. Typer

Pomegranate juice er en av fem fruktjuicer at leger advarer kan ha farlige bivirkninger da tatt med visse resepter. De andre juice er grapefrukt, svart morbær, vill drue og sort bringebær.
Forskning

Ifølge Dr. Marie Savard, rotte studier gjort i Japan støtter teorien om at granateplejuice påvirker hvordan kroppen forbrenner noen stoffer.

Drugs

legemidler som vanligvis anses å samhandle negativt med granateple juice er "statin" medisiner og legemidler som brukes til å behandle høyt blodtrykk og kolesterol.
Advarsler

Consumer Reports antyder at personer som får i seg narkotika på en jevnlig basis må spørre sin lege eller apotek dersom granateplejuice er kontraindisert med de resepter.
Hensyn

Medisinske fagfolk forsiktig at den fulle effekten av granateplejuice på mennesker er ikke kjent fordi forskning har vært begrenset.

Fordelene

dens farer til side, er granateple juice antas å inneholde store mengder antioksidanter polyfenoler og for å redusere blodtrykk og kolesterol.

helse

· Hvordan lindre kvalme Fra Medicine 
· Konsesjonskrav for Home Health Agency 
· Årsakene til Vaginal blødning etter overgangsalder 
· Disability Krav til Medicare 
· Slik fjerner du en Bee Stinger fra huden 
· Laminectomy Recovery Øvelser 
· Triks for å bli kvitt Hikke 
· Hvordan behandle leddgikt med hjem rettsmidler 
· Slik Spot Lus på Body 
· Hvordan diagnostisere en hjernesvulst