Disability Krav til Medicare

Medicare er et føderalt administrerte helseforsikring program for dem som er funksjonshemmet og eldre. De som er kvalifisert på grunn av funksjonshemming ofte har ulike regler og begrensninger gjelder for dem. Kravene til registrering er noe annerledes også. Social Security Krav

For å motta Medicare, må du motta Social Security Disability Insurance (SSDI). For å motta SSDI, må du anses ikke kan arbeide på grunn av en medisinsk tilstand som vil vare i mer enn et år eller er terminal.
Arbeid Krav til SSDI
p Hvis du er under 24, så du trenger en og en halv års arbeid historie innenfor de siste tre årene. Hvis du er 24-31, må du ha jobbet 50 prosent av tiden mellom fylte 21 og når du ble ufør. Hvis du er 31 eller eldre, trenger du fem års arbeid i de siste 10 årene. Ditt arbeid må ha havnet i siste kvartal før uførhet begynte.

SSDI Søknad Krav

Når du søker, krever Social Security identifikasjonspapirer og dokumenter som bekrefter arbeidet historie. De trenger også kontaktinformasjon for leger og medisinske poster som beviser funksjonshemming.
Tidskrav

De som er funksjonshemmet blir ikke automatisk kvalifisert for Medicare når de mottar SSDI . Du må motta SSDI fordeler i minst 24 måneder før Medicare fordeler vil begynne.
Påmelding Krav

De på SSDI blir automatisk innmeldt i Medicare del A og B. Tre måneder før sin 24. måned på SSDI, får de en pakke som inkluderer deres Medicare kortet. De kan begynne å bruke sine Medicare fordeler i den 24. måneden.

helse

· Sykepleie Diagnose av ubalansert ernæring 
· Psykologiske fordelene ved å spise Healthy
· Behandling for alvorlig Bunions 
· Slik utfører du HLR på en Drowning Infant 
· Sunn dietter som inkluderer høy karbohydrater og kalorier 
· Hvordan få en Capsule Endoskopi å teste for Crohns sykdom 
· Diabetiker Food Chart & Kosthold 
· En Abdominal Workout Uten Sit-ups og crunches 
· Hvordan Kill hodelus i hjemmet på teppet, Beds & Clothes
· Spille Aktiviteter for Cerebral Parese