Er magnesiumstearat trygt?

Magnesiumstearat er ofte funnet som tilsetningsstoff i piller. Det er et bindemiddel brukes til å holde de aktive bestanddeler sammen. Det er helt trygt som en pille tilsetningsstoff. Irritasjon farer i industrielle mengder

industrielle mengder, høye konsentrasjoner av magnesiumstearat støv kan være eksplosjonsfare, føre til irritasjon i lungene, og irritere øynene. Spise store mengder kan forårsake diaré.
Håndtering Forholdsregler

Bruk en respirator, briller, hansker og laboratoriefrakk ved håndtering av store mengder. Sørg for god ventilasjon for å unngå støv buildup, og unngå tennkilder.
Hva er magnesiumstearat?

De to komponentene i magnesiumstearat er naturlig forekommende næringsstoffer. Stearinsyre (kalt stearat når det danner et salt) er en naturlig forekommende fettsyre som også gir en god såpe når kombinert med natrium. Magnesium er et mineral avgjørende for helsen. Beløpene i en pille er ubetydelig sammenlignet med minimum daglige behovet for enten næringsstoff.
Soap Scum

Magnesiumstearat er såpe avskum. Magnesium er en av de mineraler som utgjør hardt vann vanskelig. Når såper blandes med hardt vann, danner de en gooey avskum, bra for å holde piller sammen.
God Binder

Magnesiumstearat er vann uløselig, men er løselig i syre . Piller med magnesiumstearat bindemidler vil raskt løse seg opp i magen syre gir rask oppløsning for hurtig frigjøring av medisinering.

helse

· Hvordan Make My Stove Look Like Stainless
· Hvordan finne en Pediatric gynekolog 
· Fordelene av slankepiller 
· Hvordan håndtere med dødsfallet til en kjær 
· Menneskelig eksponering og Reaksjon på Rabies Shots 
· Vedlikehold av Contact Lens 
· Hvordan behandle sårende myggstikk 
· Hva State Department Fører tilsyn Home Care Giving for de eldre? 
· Typer Hip Replacement 
· Menopause behandlingstilbud