Chicken Salad Safety

kylling salat er en fantastisk, kjølig tillegg til et måltid, men må lages og lagres på riktig måte. Matlaging kylling til riktig temperatur, lagre den slik at den holder seg kald og bare holde det for den foreskrevne mengde tid kan redusere sjansen for sykdom og bakterier. Forberedelse

Chicken brukes for salaten kan tines i kjøleskapet, ved hjelp av kaldt vann eller i mikrobølgeovnen. Når kokt, bør kylling har en indre temperatur på minst 165 grader Fahrenheit, som dreper eventuelle farlige bakterier.
Bakterier
p Hvis kyllingen ikke er godt tilberedt, kan det ha en rekke bakterier som er tilstede. Salmonella og staph er to av de mest kjente typer i ukokt eller bortskjemt mat. Kylling salat er spesielt utsatt for som inneholder staph. Dette kan føre folk til å bli veldig syk og har diaré.
Storage

kylling salat er best når holdes kaldt. Bakterier vises når det er igjen ute for lenge uten å bli nedkjølt. Når du er i kjøleskapet, bør temperaturen være rundt 40 grader for å hindre bakterievekst.
Holdbarhet

kylling salat er bare bra for tre til fem dager. Hvis kjøpt fra en butikk, bør utløpsdatoen noteres og bør ikke oppbevares eller spises forbi denne datoen.
Forebygging /løsning

bakterier i kylling salat vil ikke være et problem hvis kyllingen er riktig tilberedt, holdes nedkjølt og spist innenfor det angitte området dager. Dette vil bidra til å redusere sjansene for sykdom.

helse

· Slik Bygge Myelin skjede 
· Teeth Whitening For fjerning av Yellow Farging 
· Hvordan lage en Nebulizing Diffuser 
· Prognose for carcinomatous Meningitt 
· Kan Diabetikere spise ris? 
· Kan en Leg Injury Årsak Isjias 
· Hvordan behandle Botulisme Forgiftning 
· Hva Er Eye Muscle Problemer? 
· Naturlig vorte fjerning Remedy 
· Apraksi hos barn