Prognose for carcinomatous Meningitt

carcinomatous hjernehinnebetennelse er en av de mest aggressive kreftformer. Det er også kjent som leptomeningeal carcinomatous, leptomeningial kreft, leptomeningial carcinoma, leptomeningial metastase, meningeal carcinomatous, meningeal metastasering og neoplastisk meningitt. Uavhengig av hvilken navn pasienten hører ved tidspunktet for diagnose, er bølger av sjokk og frykt vel etablert. Prognosen for carcinomatous hjernehinnebetennelse er ikke bra. Årsak

carcinomatous hjernehinnebetennelse er en sekundær kreft. De mest vanlige primære kreftformer forbundet med karsinomatøs meningitt er brystkreft, eggstokk-kreft og lungekreft. Kreften sprer seg fra den opprinnelige svulsten i hjernehinnene. Hjernehinnene er svært tynne ark av beskyttende vevet rundt hjernen og ryggraden. Fem av ti mennesker som utvikler kreft har carcinomatous hjernehinnebetennelse.
Symptomer

carcinomatous hjernehinnebetennelse er vanligvis diagnostisert gjennom en MR eller spinalvæske analyse. Symptomer som forvirring, svimmelhet, hørsel problemer og problemer med å svelge. Den enkelte kan oppleve krypende, brennende eller stikkende følelse i hele kroppen. Det kan være ryggsmerter med tap av bruk i armer og ben. Symptomer øke i antall og alvorlighetsgrad som kreften utvikler seg.
Behandling

carcinomatous hjernehinnebetennelse er svært vanskelig å behandle så behandling fokuserer på å lindre symptomene for å forbedre kvaliteten gjenværende levetid for den enkelte. Behandlingen består av kjemoterapi narkotika blir administrert direkte inn i spinalvæsken ved hjelp av en spinalpunksjon og strålebehandling til hjernen.
Prognose

Prognosen etter en kreftdiagnose er basert på hvor lenge folk er i live etter den opprinnelige diagnosen. Den type kreft, og hvorvidt pasienter fikk behandling er også tatt hensyn til når man sammenligner statistikken. Prognosen for carcinomatous hjernehinnebetennelse er dystre. Median overlevelse for personer som mottar kjemoterapi og strålebehandling spenner fra tre til seks måneder. Median overlevelse for personer som mottar ingen behandling varierer fra fire til seks uker. Død resultater fra progressiv nevrologisk forverring og forverring av nervesystemet fra carcinomatous hjernehinnebetennelse.
Hensyn

Median overlevelse er ikke satt i stein. Enkeltsaker er analysert som behandling utvikler seg eller ikke. Jo før carcinomatous hjernehinnebetennelse er diagnostisert, jo bedre er sjansene for å forlenge livet. Velge om du vil begynne behandlingen skal være grundig diskutert med det medisinske teamet og familiemedlemmer ved mottak av prognosen.

helse

· Tilbake Acne Remedy - Hvor Å behandle et problem 
· Hvordan Stopp Feeling Like a Victim 
· Alternative medisiner - Hva skjer under Akupunktur Therapy 
· Herbal Vitiligo Behandlinger 
· Online blodbårne Patogen Opplæring 
· Hvordan å regulere hormoner med urter 
· Slik styrer Min vekt og unngå vektøkning Med Hypnose 
· Hvordan redusere TDS i brønnvann 
· Bivirkninger av Calmovil 
· Cell Phone Sikkerhet - Frekvens Fakta