Hvordan Return cola flasker

Eleven amerikanske stater regulere at brus flasker bære pant. Hvis du bor i en av disse statene, kan du løse inn ditt innskudd ved å ta tomflasker til forhandleren der de ble kjøpt eller til en sentralisert container innløsning anlegget. Retur av tomme flasker for innskudd bidrar til å redusere avfall og forbedre miljøet samtidig som det gir personlig økonomisk fordel samtidig. Instruksjoner
en

Finn ut om du bor i en stat der a Bottle Bill er i kraft. Som i 2010, 11 stater regulert som brus flasker bære et refunderbart depositum: California, Connecticut, Delaware, Hawaii, Iowa, Maine, Massachusetts, Michigan, New York, Oregon og Vermont, ifølge Bottle Bill Resource Guide. Hvis du bor i en av disse statene, betalte du et lite depositum (5 til 10 cent) da du kjøpte flaske cola, og disse pengene kan innløses.
2

Ta tom Coca- Cola flasker til forhandleren der de ble kjøpt og be om å hevde ditt innskudd. Mange forhandlere tilbyr salgsautomater hvor flaskene kan returneres, mens andre godtar tomflasker i registeret.
3

Eventuelt kan du ta dine tomflasker til en container innløsning anlegget hvis du ikke er i stand til å returnere dem til forhandleren. De fleste stater der Bottle Bills er i effekt tilby sentraliserte innløsning fasiliteter på en rekke steder.
4

resirkulere tomme flasker med annen plast hvis du ikke bor i en stat der a Bottle Bill er i kraft . Selv om du ikke vil være i stand til å kreve et depositum, vil du bidra til å spare produksjonskostnader og redusere avfallsmengdene, bedre miljø for deg selv og andre.

helse

· Hva er årsaken til Death From Beslag 
· Diet av Aussies 
· Glucovance Side Effects 
· Tool Kits Kom Handy Under Emergency 
· Hva er tiden mellom Seksuell Kontakt & Testing HIV positiv ? 
· Enkle tips for å miste magen Fat fire Slik tips for å miste buk fett i 14 dage…
· Et bedre alternativ til medisinering 
· Bath and Body sett 
· Verktøy for Tick fjerning 
· Mutasjon i sigdcelleanemi