Wisconsin storkjøkken Helse Standards

Delstaten Wisconsin har storkjøkken til en kode for sikkerhet og sanitær standarder. Statlige standarder, lisensiering og inspeksjoner beskytte publikum mot sykdom og sykdom forårsaket av mat forurensning. Funksjon

Wisconsin setter kommersielle helse standarder for å sikre at maten holdes og forberedt på en måte som hindrer spredning av sykdom. Standardene utvide til mat, kjøkken og Bearbeidelse sanitære metoder. Forbrukervern er det primære målet for de standarder satt av statlige tjenestemenn.
Hensyn
Tillatelser og inspeksjon er nødvendig før åpning.

Wisconsin, er en tillatelse som trengs for for å etablere et storkjøkken av noe slag. En inspeksjon av lokalene og mat håndtering teknikker er fullført før tillatte driften av et storkjøkken. De statlige avgifter gebyr for tillatelsen, innledende inspeksjoner og påfølgende inspeksjoner og problemstillinger bøter når helse standarder ikke følges.

Fordelene
kolonisere bakterier som forårsaker sykdom.

Helse standarder hindre spredning av E coli, salmonella og andre matbårne sykdommer. Dette beskytter publikum fra eksponering for store utbrudd som er helt unødvendige gjennom gode sanitære forhold.

helse

· Hvordan bli kvitt kviser med hjem rettsmidler for akne 
· Hvordan behandle en skalp Utslett 
· Hvordan få Lap Band Surgery 
· Alvorlig Panic Disorder 
· Hjem Løsning for vannforskning Fanget i øregangen mens du dykker 
· Migrene syndrom 
· Medicare HMO vs PPO planer 
· Hold deg i form i løpet av vinteren med noen enkle måter 
· Egenskaper til en Mercury termometer 
· Post-Viral Fatigue Syndrome Symptomer