Hva er egenskapene til ASTM Oil?

American Society for Testing Materials International har mer enn 30.000 ekspert ansatte som jobber for å sette standarder for produkter som metaller, maling, plast, forbrukerprodukter og petroleum. En standard er et dokument som siterer forskning, bevis og forsker vitnesbyrd for å lage forskrifter. ASTM ikke mandat eller håndheve disse standardene, men offentlige etater ofte referere til standarder i lover og bestemmelser. Kjemiske egenskaper Petroleum

Oil består av om lag 15 prosent hydrogen og om lag 85 prosent karbon.
Fysiske egenskaper Petroleum

Petroleum varierer fra en lys skjema som bensin til en tung skjema som parafin, med en middels skjema som smøreolje i mellom. Denne forskjellen i kjemisk sammensetning fører til forskjeller i andre fysikalske egenskaper som farge og viskositet. Petroleum er hydrofobe, noe som betyr at stoffet er vannavvisende.

ASTM standarder for Artists 'Oil

Artists' olje, eller harpiks olje, har en viss standard identifisert av ASTM. Noen betraktninger inkluderer hvor fort maling tørker og hvor mye pigment malingen holder. Standarden for kunstneres olje etterlyser også et medium konsistens, perfekt for å spre maling på lerret.
ASTM standarder for Motor Oil

En standard for motorolje er viskositetsindeks, noe som betyr at når det er en temperaturendring, jo mindre olje endring, jo høyere viskositetsindeks og bedre oljen. En annen standard er den borderline Pumpetemperatur, som måler den laveste temperatur ved hvilken oljen kan sirkuleres gjennom et kjøretøyets motor. Dette betyr oljer som sirkulerer i lavere temperaturer er av bedre kvalitet. Tilsvarende måler ASTM stivnepunkt teste hvor godt olje strømmer ved lave temperaturer. Et annet viktig begrep er fordampning tap --- motorkjøretøy operere ved høye temperaturer, slik at det er et problem hvis oljen fordamper fra bilmotorer. En god score på en ASTM test for fordampning tap, eller NOACK volatilitet, finner at oljer lavt forbruk og utstyr beskyttelse høy.

helse

· Hva er årsaken til Cross Modality i Synesthesia? 
· Hva er en naturlig antibiotika for en øreinfeksjon? 
· Gonoré & Scar Treatment 
· Informasjon om Genital Warts
· Hvordan Heal blære Lekkasje etter operasjonen 
· Medicare Fordeler for Kentucky 
· Myelomatose kreft overlevelse 
· Hjem rettsmidler for hender og negler 
· Hoxsey Cancer Treatment 
· Hvordan behandle en klemt nerve i nakke og skulder