Hva er fordelene med rekombinant DNA?

Rekombinant celler blir produsert ved å sette inn fremmede gener inn i genetiske kode, eller DNA. Prosessen med rekombinasjon omfatter en vektor, eller genet bærer, som er satt inn i en vertscelle. Fra denne prosess, har en rekke DNA-teknologi blitt utviklet. Fordelene med rekombinant DNA inkluderer forbedringer i kreftforskning, økt fruktbarhet, vaksine produksjon, diabetes behandling og produksjon av spenstig, beriket og rikelig mat. Kreft

Gjennom å analysere de genetiske forskjellene mellom normale celler og kreftceller, er forskere forsøker å finne ut hvilke gener som er ansvarlige for den ukontrollerte veksten av kreftceller, samt hvordan disse genene blir aktivert eller inaktivert. Ifølge geneticist Dr. James Frieson, er det mulig å regulere en cellens produksjon av proteiner ved spleising porsjoner av genetiske kode som påvirker at cellens regulatoriske funksjoner. Hvis denne metoden kan brukes til kreftceller gjennom rekombinant DNA-teknologi, kan det være i stand til å stanse ukontrollert cellevekst.
Mat

rekombinant DNA har en rolle i mat produksjon for en rekke plante-og animalske produkter. For avlinger, har rekombinant DNA blitt brukt til å skape økt motstand mot virus /skadedyr, mer fleksibilitet i møte med tøffe miljøforhold og ekstra bekvemmelighet for pakking og frakt. Et eksempel til bruk med dyr er storfe somatotropin (BST), et hormon som kan bacterially inn i melkekyr for å øke melkeproduksjonen.
Fertility
< p> rekombinant DNA-teknologi brukes til å produsere hormoner for kvinner med fruktbarhet problemer. Rekombinant humant follikkelstimulerende hormon (r-hFSH), rekombinant luteiniserende hormon (r-hLH) og rekombinant humant choriongonadotropin (r-hCG) er alle hormoner som letter riktig funksjon av eggløsning og follikkelmodningen nødvendig for befruktning for å bli en suksess. I motsetning til tidligere metoder for hormon produksjon, vil rekombinant DNA-teknologi føre til en høyere effekt, lettere tilgang og tryggere, mindre invasive ufruktbarhet behandlinger.
Vaksiner

rekombinant DNA anvendes i vaksiner som involverer den direkte injeksjon av genetisk materiale inn i den menneskelige kropp. Denne genetiske materiale er i form av et plasmid, eller løkke av DNA, fra fremmede antigener som er målet for vaksinasjon. Etter at det injiseres gjennom vår muskelvev, våre celler ta i DNA og begynne å produsere de utenlandske proteiner kodet i plasmider. Disse proteinene fremme våre kroppens immunreaksjoner til målrettet antigen. DNA-vaksiner kan bli mindre kostbare å produsere, er potensielt tryggere og er teoretisk mer langvarig enn alternative vaksiner.
Diabetes Treatment

rekombinant DNA kan brukes til å behandle en rekke andre sykdommer og tilstander. Produksjonen av insulin gjennom rekombinant DNA-teknologi har vært spesielt effektive for behandling av pasienter med diabetes. I dag, forskere er i stand til å skape menneskelig insulin som er identisk med bukspyttkjertelen insulin, og dermed føre til de sikreste og reneste former for insulin på markedet.

helse

· Hvordan bli distrahert 
· Vekttap råd for å leve et langt Fit Livet 
· Tips å finne en god tannlege 
· Say Hello To The Future Of Artikkel Marketing - Mass Forfatter konto og unikt in…
· Bivirkninger av kloakk gass Innånding 
· Hvordan diagnostisere Arnold Chiari malformasjon 
· Hvordan avlaste alvorlig forstoppelse 
· De største organene i menneskekroppen 
· Slik Approach Vekttap Effektivt 
· Homeopatisk behandling av angst