Lokale Elektriske Lines Sikkerhet

Overhead elektriske linjer er isolert for å beskytte mot vær og vind, men de er ikke isolert for å hindre grunnstøting ved berøring. Alt som kommer i kontakt med en kraftlinje og berører bakken bør vurderes dødelig. Respekter Lines

Unn hver kraftledning som om det var aktivt gjennomføre elektrisitet og farlig. Hold alle gjenstander unna kraftledninger, herunder stiger, drager, antenner, leker eller andre element som kan brukes til å røre en kraftlinje.
Ikke beveger Lines

Forsøk aldri å løfte eller flytte linjene. Ring den elektriske selskapet eller by nytte avdeling hvis linjene trenger å bli flyttet.
Leave nedskutte Lines Alone

Hold deg unna linjer som er på bakken. Enten de har blitt skutt ned av en storm, en fallende tre lem, vind eller andre uhell, alltid anta det nedskutte linjen er live. Ring 911 eller elektriske verktøyet for å rapportere skutt ned linjen.
Ikke rør

Ikke rør noe som berører en kraftlinje som det kunne gjennomføre elektrisitet og forårsake sjokk eller død. Ikke klatre i trær som er rørende kraftledninger som de kan lede strøm. Hvis noen andre er sjokkert, ikke rører dem.
Kraftlinjer og Biler

Bli i bilen hvis en kraftledning blir skutt ned og berører den. Komme ut kan tillate strømmen til jord fra bilen gjennom deg. Ring 911 eller signal andre til å ringe 911.. Hvis noen andre er i en bil med en kraftlinje berører den, ring 911. Ikke ta på bil eller prøve å redde person inne som du kan elektrosjokk.
Bilder Underground Lines

Ring den elektriske selskapet eller lokale verktøyet før graving å sørge det er ingen underjordiske kraftledninger som kan bli rammet, forårsaker skade på linjen og skade eller død for den digger.

helse

· Bivirkninger av Sorbitol 
· Anal Bleking? Vaginal Bleking? Har folk virkelig Lysere disse områdene? 
· Hvordan håndtere Diabetiker nødhjelp 
· Epstein-Barr-virus pasientinformasjon 
· Toprol bivirkninger 
· Lamotrigin og Vekttap 
· Michigan Reseptbelagte overvåkingsprogrammer 
· Hvordan behandle placentasvikt 
· Skjoldbruskkjertelen, naturlige forbindelser i matvarer kan hindre dens funksjon…
· Hvilke matvarer forårsake hodepine