Istapp Farer

Det er vinter tid, og det er istapper hengende fra nesten alle bygninger i nærheten. Beware! Istapper kan gjøre dødelig skade når de faller. Ice er tung og istapper er spisse. Komme truffet i hodet eller hvor som helst på kroppen av en tung, dolk-lignende istapp kan drepe en person og har. En 4-lb. istapp falt fra 15 fot kan være dødelig. Deadly

Icicles dannes når snøsmelting treffer jeg av en bygning og vann refreezes, noe som skaper en istapp. Heldigvis sesongen der istapper lett form er ikke så lenge i de fleste områder, fordi hvis det er for kaldt, ikke snøen ikke smelter og istapper vil ikke danne. Hvis det er for varmt, istapper smelter og ikke opprettholde sin dolk-lignende form og farene det medfører.
Formation

Når vanndråper på en istapp og fryser, er varme frigjøres og den varme luften stiger opp sidene av en istapp, forklarer Martin Short, en fysiker ved University of Arizona, i Science Daily. Varme luftlag tjener som en isolert teppe, som er tynn nær toppen og tykk nederst. Toppen av istapp vokser sakte mens tuppen vokser raskt, skape istapp form. En konstant strøm av vann over istapper er nødvendig for den å vokse i størrelse. Veksten er et resultat av varme-diffusjon bort fra istapper skapt av rennende vann, og den updraft av luft som reiser over overflaten. Den updraft oppstår fordi istapp er vanligvis varmere enn omgivelsene.
Ansvar
p Som bedriftseier eller hus, hvis det er istapper på eiendommen din du er ansvarlig hvis en faller og skader eller dreper noen. Du kan se istapper hengende fra takskjegget slik at du er klar over at de er der. Hvis du kjenner noen kommer til å bli vandre under hengende istapp, og en istapp faller og skader en person, dette gjør deg ansvarlig. Disse områdene bør roped til istapp smelter eller faller eller blir fjernet.
Ventilasjon

Uten tilstrekkelig ventilasjon på loftet området i et hjem eller bygning, omstendigheter bli ideell for dannelse av istapper. Forbedre loftet installasjon kan redusere eller helt eliminere dette problemet.

helse

· Hvordan lage antistoffer Fortynninger for IHC 
· Årsakene til blæren Pain 
· Elk Jakt under graviditeten 
· Hva er fordelene med Ribose? 
· Positivt og ulemper av Lap Band Prosedyre 
· Slik Cure Kronisk halsbrann 
· Technologies for å forbedre Sykepleier til pasient kommunikasjon 
· Kvitte seg med Nail sopp EffectivelyFor Good 
· Hva er vitamin B12-injeksjoner? 
· Hvordan finne din Zen